Støtteprojekter

Der er masser af udfordringer i verden, indenfor mange forskellige områder. Vi vil gerne gøre det muligt for dig at støtte den sag, du brænder mest for. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af støtteprojekter, så uanset om du helst vil hjælpe regnskoven, dyrerettigheder, hjemløse, børn i Afrika eller noget helt andet, så kan du gøre det igennem GreenSpeak

 
Image

Verdens Skove

480.136 kr

Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, der arbejder for bevarelse og bæredygtig brug af verdens skove – både de danske skove og regnskoven.

verdensskove.org
Image

Læger Uden Grænser

197.889 kr

Læger uden Grænser behandler mennesker i katastrofer og konflikter, som er dybt afhængige af lægehjælp.

msf.dk
Image

Projekt Hjemløs

128.656 kr

Projekt Hjemløs giver mad og omsorg til byens hjemløse er en forening, der drives af frivillige ildsjæle, med store hjerter til byens hjemløse og socialt udsatte.

projekthjemløs.dk
Image

Dansk Vegetarisk Forening

100.351 kr
Arbejder på at fremme vegetarisk levevis gennem politisk påvirkning og dialog med erhvervslivet. DVF afholder ydermere workshops for landets folkeskoleelever om sammenhængen mellem mad og miljø.
vegetarisk.dk
Image

Gode Penge

99.211 kr

Gode Penge arbejder for at mobilisere borgere, virksomheder, organisationer og politikere omkring en pengereform, der skaber et mere demokratisk og bæredygtigt pengesystem.

godepenge.dk
Image

Anima

90.198 kr

Anima arbejder aktivt ud fra den simple filosofi, at dyr har grundlæggende rettigheder, bl.a. retten til ikke at blive udsat for unødvendig smerte.

anima.dk
Image

Ingeniører Uden Grænser

88.434 kr

Ingeniører uden Grænser hjælper fattige mennesker med at skaffe rent vand, etablere sunde, sanitære forhold, skoler og sundhedsklinikker.

iug.dk
Image

Depressionsforeningen

52.233 kr

Depressionsforeningen tilbyder støtte og netværk nu og her, og de arbejder også på de mere langsigtede mål som at nedbryde tabu og forbedre vilkårene for de sygdomsramte og deres pårørende.

depressionsforeningen.dk
Image

Global Aktion

43.183 kr

Global Aktion er en solidaritetsbevægelse, der kæmper for grundlæggende politiske forandringer for at gøre op med den globale ulighed.

globalaktion.dk
Image

100% for børnene

39.410 kr

100% for Børnene arbejder med nogle af verdens mest udsatte børn og unge: Børn på lossepladser og børn med handicap. Din støtte skaber muligheder for nogle af de børn i Kenya og Ghana, som mange andre har givet op.

100pct.org
Image

Praktisk Økologi

39.129 kr

Praktisk Økologi arbejder for at fremme økologisk og bæredygtig levevis, ved bl.a. at dele viden om økologisk havedyrkning, der skaber natur og biodiversitet i haverne.

oekologi.dk
Image

WoMena

34.100 kr
WoMena forbedrer socialt udsatte piger og kvinders liv med bl.a. menstruationskopper, og ved at kæmpe for nedbrydning af tabuer og stigma, så alle piger kan føle sig inkluderet og frie selv når de har menstruation.
womena.dk
Image

Børns voksenvenner

30.940 kr

Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig-organisation, der hjælper sårbare børn med spinkle voksen-netværk ved at give dem en ekstra fortrolig voksen og rollemodel.

voksenven.dk
Image

Julehjælpen

18.880 kr

Julehjælpen formidler kontakten mellem donorer og udsatte familier i Danmark, så alle danske familier kan få en mindeværdig jul.

julehjaelpen.dk
Image

think.dk

18.019kr

think.dk er et kreativt fællesskab, tænketank og platform, der støtter udviklingen af et bæredygtigt samfund. Et mødested for alle former for nytænkere og interessante idéer.

think.dk
Image

Arkitekter uden grænser

15.280 kr
Arkitekter Uden Grænser arbejder for jordrettigheder til mennesker, der bor i slum og opfører bygninger for civilsamfundsorganisationer i udviklingslande.
arkitekterudengraenser.dk