Mand står og peger på overskriften, hvor der står Øvrige Priser.

Øvrige priser og ydelser

Her finder du priserne på de "ekstra ting og services" som du forhåbentligt ikke kommer til at få brug for så tit. Men vi synes alligevel at det er vigtigt, at du har en mulighed for at se, hvad for eksempel et nyt SIM-kort vil koste.

Ydelse

Beskrivelse

Pris

Udlands-telefoni

Tilmelding af udlandstelefoni.
0,-
Nyt mobil-nummer
Vil du gerne ændre telefonnummeret du har hos GreenSpeak til et nyt? Så giv os et kald.
25,-
Nyt SIM-kort
Er dit SIM-kort blevet væk, så sender vi dig et nyt.
49,-

Forsendelse
Brev-udsendelse

Fremsendelse af ny adgangskode til Min GreenSpeak og PIN/PUK kode pr. brev.
(Bemærk at det er muligt at få tilsendt oplysningernerne gratis til den mail, du har oprettet dig med).

25,-
Udbetaling ved opsigelse
Gebyr for udbetaling til bankkonto eller overførsel til et andet GreenSpeak nummer ved opsigelse.
0,-
Spærring
Spærring af SIM-kort ved tyveri.
0,-
Rykkergebyr
Er din konto i minus, bliver din telefon spærret indtil det udestående er betalt.