Ærlig snak om GreenSpeak

GreenSpeak er 100% danskejet og har eksisteret siden 2015. Vi har altid haft kunden i centrum og prioriteret fantastisk service og mobiltelefoni til gode priser - og siden vi åbnede dørene, har vi givet vores overskud til velgørenhed.

Vi vil hjælpe med at gøre Danmark og verden mere bæredygtig, og samtidig vise, at man kan drive et teleselskab, der bruger al profit til at tage ansvar for den verden, vi lever i.

Hjerte-lyseroed

Formål

Vi bruger alle sammen mobiltelefoner. Hvorfor ikke lade dem gøre gavn?

I GreenSpeak tror vi på, at rigtig mange mennesker gerne vil gøre en positiv forskel med de valg, de træffer i hverdagen. Og det skal helst være så nemt som muligt, så alle kan være med. Det er her, vi kommer ind i billedet. GreenSpeak gør det nemt og simpelt for danskerne at støtte organisationer, der gør gavn for klimaet, naturen og miljøet - bare ved at skifte teleselskab.

Virksomhedsetik

I GreenSpeak mener vi, at åbenhed og ærlighed er vejen frem. Derfor har vi helt åbne regnskaber og en offentlig ejeraftale, så alle kan følge med. Samtidig er vi drevet af meget mere end penge, og derfor har vi også valgt at have ligeløn til alle i virksomheden, så både direktøren og den nyansatte får det samme i løn. Og for at alle pengene ikke bliver brugt på høje lønninger, har vi et lønloft, der følger medianen for folk i arbejde i Danmark.

Regnskab - Åbenhed og ærlighed

Det er vigtigt for os at du ved, du kan stole på os, og at der er troværdighed omkring de ting, vi laver. I den forbindelse vægter vi åbenhed og ærlighed meget højt, og derfor har vi selvfølgelig helt åbne regnskaber og ejeraftaler.

blad-blaa