Erhvervstelefoni

Moderne erhvervsløsning og aktiv grøn omstilling

GreenSpeak Erhverv er udviklet i samarbejde med Evercall. Det betyder at I er sikret en topprofessionel erhvervsløsning og samtidig bidrager mest muligt til den grønne omstilling, uanset om I er en lokal forening, en mindre NGO eller en stor virksomhed.

Saml kommunikationen ét sted

Med GreenSpeak Erhverv får I adgang til Evercalls udvidede telefonsystem. Evercall har siden 2005 været forgangsfirma når det kommer til moderne cloud-baserede erhvervssystemer. Her kan du få:

  • Flere telefonlinjer
  • Konferencekald
  • Mobiltelefoni
  • IP telefoni/Softphone - telefoni via app
  • Wallboard - visueliseret opkaldsdata og statestik
  • Ventemusik
  • Justerbare åbne/lukke-tider
  • Ferie/fri kalender
  • og meget mere

Og det hele er naturligvis nemt og intuitivt at navigere i.

Evercall-ikoner-2

Velgørenhed og den grønne profil

Samarbejdet mellem GreenSpeak og Evercall sikrer, at I får de bedste teleløsninger på markedet - både til jeres kommunikation og til jeres grønne profil. Teknologien fra Evercall, bæredygtigheden fra GreenSpeak - I får det hele, samlet ét sted. Med Evercall’s systemer får I det bedste erhvervstelefoni på markedet, og GreenSpeak sørger for, at jeres virksomhed deltager aktivt i den grønne omstilling.

Som erhvervskunde kan I og jeres medarbejdere deltage i vores afstemninger om GreenSpeaks overskud, som går til vores støtteprojekter. Desto flere stemmer et støtteprojekt får, desto større andel af overskuddet får de - men alle får noget. Det synes vi er den mest demokratiske måde at fordele på.

Støtteprojekter oversigt

udtalelser fra vores erhvervskunder

GrønRejs
GrønRejs

Vi har været rigtig glade for GreenSpeaks produkter og hurtige service, når vi har haft brug for tilføjelser, ændringer eller blot spørgsmål til funktionerne – og så er det ganske enkelt fantastisk, at de hjælper gode formål samtidig! Jeg kan på det varmeste anbefale GreenSpeak til erhvervstelefoni.

Anima
Anima

Vi har brugt GreenSpeak længe, først og fremmest fordi vi så er med til at støtte alle de gode, velgørende formål, som GreenSpeak støtter. Da vi selv er en velgørende organisation, betyder dette selvfølgelig en del for os. Derudover oplever vi, at prisen er rimelig, service er i top, og at den altid er personlig. Man kan mærke, at Greenspeak kender os. 

Dansk Vegetarisk Forening
Dansk Vegetarisk Forening

GreenSpeak Erhverv fungerer upåklageligt og er nemt at navigere i. Desuden sætter vi pris på den gode service og for selskabets engagement i den grønne omstilling. Alt i alt en effektiv og overskuelig erhvervsløsning.

Mobilabonnementer

Alle priser er ekskl. moms.

Mobil-10
Mobil-30
Mobil-80

Mobilt bredbånd

Alle priser er ekskl. moms.

Mobiltbredbånd-100
Mobiltbredbånd-200

Hvordan virker det?

Play Video

Beregn din pris

Omstillingsbord

Med GreenSpeak Erhverv kan I få et effektivt system til at styre jeres erhvervs telefoni, uanset hvor mange forskellige funktioner, I ønsker at gøre brug af. Der er mulighed for åbne/lukke-tider, personlige speaks, menu, direkte og indirekte viderestilling og meget, meget mere. I har hele tiden mulighed for selv at styre og redigere i systemet løbende, og på den måde tilpasse det til omskiftelige omstændigheder, uden at skulle involvere andre parter. Det lyder kompliceret, men det er helt ligetil at benytte.

Ingen binding

I erhvervs telefoni-branchen er det meget normalt, at der er flere års binding på erhvervsaftaler. Sådan er det ikke hos os. I skal selvfølgelig kun være med i GreenSpeak Erhverv så længe I har lyst til det. Vi samler nemlig kun på glade kunder. Derfor er der ingen binding på de løsninger, I får hos os.

Personlige speaks

Både du og dine medarbejdere kan få jeres egne, personlige velkomstbeskeder til flere forskellige lejligheder. Det kan eksempelvis være: “Jeg er ikke på kontoret i dag. Tryk 1 hvis du vil stilles videre…”, “Du har ringet udenfor vores åbningstid, som er…”, “Du har ringet til Torbens Trampolinservice. Tryk 1 hvis du vil tale med salgsafdelingen…”, eller noget helt fjerde.

Det er kun fantasien og behovet, der sætter grænser. Og med GreenSpeak Erhvervs enkle og intuitive system, er det nemt at skifte mellem dem, når I har brug for det.

Samlet faktura

Det kan hurtigt blive til mange mobilabonnementer, når alle i virksomheden skal være med, og det kan dermed blive uoverskueligt med en masse forskellige fakturaer for hvert af de forskellige abonnementer, som er sat op til erhvervs telefoni. Men med GreenSpeak Erhverv er det nemt og overskueligt for regnskabsafdelingen og revisorerne, at I taler grønt. Derfor får I en samlet faktura for alle de numre og services, der følger med i jeres løsning hos os. I modtager fakturaen direkte i jeres mailbox en gang om måneden.

Wallboard

Et wallboard giver dig det fulde overblik - du kan se aktive medarbejdere, ventende opkald, gennemsnitlængde på opkald og meget mere. På den måde kan I organisere jeres tid og jeres fokus, og I kan øge jeres effektivitet betragteligt. Et nemt værktøj, der kan være vigtigt i enhver lidt større virksomhed.

IP telefoni / Softphone

En IP telefon eller softphone er en telefon på computeren. Den fungerer grundlæggende som en fastnettelefon, bare meget smartere og med mange flere muligheder. Her kan du se status på dine kollegaer, viderestille nemt, kopiere ind- og udgående telefonnumre til andre systemer, håndtere alle opkald på computeren, tænde/slukke for lyden og meget mere. Du undgår også at skulle købe en fysisk telefon, der fylder på kontoret og kan gå i stykker eller løbe tør for strøm.
Det hele virker selvfølgelig også som en app på mobilen, hvis I hellere vil bruge det der.

danmarkskort_blå

Stærkt netværk

Med GreenSpeak kan du føle dig helt tryg. Vi bruger nemlig Telenors netværk, der dækker 99% af befolkningen.