Erhverv

Omstillingsbord

Du kan få et effektivt omstillingsbord, der kan alt det, du har brug for, og er nemt at benytte, også for dine ansatte.

Personlige speaks

Du kan indtale dine egne personlige velkomstbeskeder. Både til dig og dine medarbejdere.

Samlet faktura

Uanset hvor mange numre, du har, kan du selvfølgelig få én samlet faktura. Let og overskueligt.

Ingen binding

Hos GreenSpeak er der aldrig binding. Heller ikke på erhverv. Vi samler kun på tilfredse kunder.

Omstillingsbord

299 kr./md.

Oprettelse: 499 kr.
Lokalnummer pr. aktiv enhed: 29 kr./md.

Alle priser er ekskl. moms.

Mobilabonnementer - Erhverv

Alle priser er ekskl. moms.

Mobilt bredbånd - Erhverv

Alle priser er ekskl. moms.

 

 
  • Data
  • Netværk
  • Opsigelsesvarsel
  • Oprettelse
  • Pris per måned
  • Mindstepris

*På abonnementer uden omstillingsbord er oprettelsesprisen 47,20 kr.

Få en erhvervsaftale

Kontakt os på
pro@greenspeak.dk
eller
tlf: 71 79 71 79
Hverdage kl. 09-16

Så hjælper vi dig med at strikke den helt rigtige løsning sammen til din virksomhed.

Omstillingsbord

Med GreenSpeak Erhverv kan I få et effektivt system til at styre jeres erhvervs telefoni, uanset hvor mange forskellige funktioner, I ønsker at gøre brug af. Der er mulighed for åbne/lukke-tider, personlige speaks, menu, direkte og indirekte viderestilling og meget, meget mere. I har hele tiden mulighed for selv at styre og redigere i systemet løbende, og på den måde tilpasse det til omskiftelige omstændigheder, uden at skulle involvere andre parter. Det lyder kompliceret, men det er helt ligetil at benytte.

Personlige speaks

Både du og dine medarbejdere kan få jeres egne, personlige velkomstbeskeder og menuer til flere forskellige lejligheder. Det kan eksempelvis være: “Jeg er ikke på kontoret i dag. Tryk 1 hvis du vil stilles videre til Lars Larsen…”, “Du har ringet udenfor vores åbningstid, som er…”, “Du har ringet til Torbens Trampolinservice. Tryk 1 hvis du vil tale med salgsafdelingen…”, eller noget helt fjerde.

Det er kun fantasien og behovet, der sætter grænser. Og med GreenSpeak Erhvervs enkle og intuitive system, er det nemt at skifte mellem dem, når I har brug for det. Det skal være nemt at have erhvervs telefoni, og det er det her.

Samlet faktura

Det kan hurtigt blive til mange mobilabonnementer, når alle i virksomheden skal være med, og det kan dermed blive uoverskueligt med en masse forskellige fakturaer for hvert af de forskellige abonnementer, som er sat op til erhvervs telefoni. Men med GreenSpeak Erhverv er det nemt og overskueligt for regnskabsafdelingen og revisorerne, at I taler grønt. Derfor får I en samlet faktura for alle de numre og services, der følger med i jeres løsning hos os. I modtager fakturaen direkte i jeres mailbox en gang om måneden.

Ingen binding

I erhvervs telefoni-branchen er det meget normalt, at der er flere års binding på erhvervsaftaler. Sådan er det ikke hos os. I skal selvfølgelig kun være med i GreenSpeak Erhverv så længe I har lyst til det. Vi samler nemlig kun på glade kunder. Derfor er der ingen binding på de løsninger, I får hos os.

Velgørenhed

Som med resten af løsningerne fra GreenSpeak, er I med GreenSpeak Erhverv selvfølgelig også med til at støtte de gode formål. Der er således ingen forskel på graden af velgørenhed, hvad enten man er privat eller erhvervskunde.

Alle jeres medarbejdere, der har mobilabonnementer gennem GreenSpeak Erhverv kan være med til at fordele GreenSpeaks overskud til gavn for klima, natur og miljø. De vil alle modtage en sms med et link til vores afstemninger, og hvert nummer har sin egen stemme.

Hvis I som en del af jeres CSR-strategi ønsker at promovere jeres brug af GreenSpeak Erhverv som teleudbyder, er I meget velkommen til at kontakte os for logo og andet materiale.

Hjerte-blaa
Hjerte-blaa