Person titter frem bag en computer skærm. Overskriften Mobilt bredbånd står hen over billedet.
Image

7 GB


59 kr/md

Læs mere

30 GB

Image

99 kr/md

Læs mere

75 GB


Image

129 kr/md

Læs mere

125 GB


Image

159 kr/md

Læs mere
Image

300 GB


229 kr/md

Læs mere

1000 GB

Image

329 kr/md

Læs mere

Mobilabonnementer kan også bruges som Mobilt bredbånd

Hvis du ikke finder den mobile bredbåndspakke du har brug for her, kan du også vælge at købe et almindeligt mobilabonnement og sætte simkortet i din router.

Mobilt bredbånd fra GreenSpeak

Det er hurtigt, nemt og effektivt. Du får trådløst internet, du kan tage med dig overalt i Danmark, og det passer helt perfekt til din tablet, din computer, dit modem eller din router. Og på samme måde som ved vores mobilabonnementer, går overskuddet til velgørenhed.

Fordele for dig

Der er masser af fordele ved mobilt bredbånd fra GreenSpeak.

Du får:

  • Internet på farten - til og fra arbejde, på togturen og på campingturen.
  • Ét internet overalt - både ude og hjemme, overalt i Danmark - i sommerhus, i offentligt transport og på arbejdspladsen.
  • En internetløsning, der er nem at sætte op og virker med det samme - uden brug for teknikerbesøg eller eksperthjælp.
  • Internet med mange anvendelsesmuligheder - du bestemmer selv, om det skal bruges i din tablet, din computer, dit modem eller din router - alt sammen med samme høje kvalitet.
  • Internet hvor overskuddet går til velgørenhed, og du bestemmer fordelingen af pengene.

Med på farten

Med mobilt bredbånd fra GreenSpeak får du internet i god kvalitet, når du pendler til og fra arbejde, skal på campingtur eller med tog til Thyborøn og besøge din mormor. Det er nemlig nemt at tage

Den nemme løsning

Det er super nemt at komme i gang, når du bestiller mobilt bredbånd fra GreenSpeak. Du får et simkort, der virker med det samme, og du skal ikke have besøg af hverken teknikere eller eksperter.

Internet overalt

Med mobilt bredbånd får du internet, du kan bruge i hele Danmark. Så har du ikke brug for andet, uanset om du er derhjemme, på arbejdspladsen eller i sommerhus.

Mange muligheder

Med mobilt bredbånd fra GreenSpeak får du et simkort, og du bestemmer helt selv om det skal sidde i din tablet, din computer, dit modem eller din router. Det virker til det hele, og der er samme høje kvalitet, uanset hvordan du vælger at bruge det.

Fyldt med velgørenhed

Når du bruger mobilt bredbånd fra GreenSpeak, går overskuddet helt automatisk til velgørenhed, ligesom det gør med GreenSpeaks mobilabonnementer. To gange om året fordeler vi pengene ved afstemninger, så har du både mobilt bredbånd og mobilabonnement hos GreenSpeak, har du to stemmer ved hver afstemning.