GreenSpeak støtter

Liggende_NEGATIV-2

Vores kunder har i alt doneret

99.502 kr.

Til Nordic Ocean Watch

Nordic Ocean Watch’s arbejde

Nordic Ocean Watch Denmark arbejder for at sætte fokus på omfanget af forurening af verdenshavene og konsekvenserne heraf. De tror på, at alle kan være med til at tage vare på havet og at adfærdsændringer og små handlinger sammen kan føre til store forandringer. Derfor arbejder de for at motivere til at gøre noget aktivt i hverdagen. En af deres hovedaktiviteter er strandoprydninger, hvor alle frivilligt kan deltage og være med til at indsamle affald på de danske strande. Via oplysning og vidensdeling om havenes tilstand arbejder de samtidig for at skabe en større bevidsthed om udfordringer med forurening i havene. Ved at skabe et fællesskab af havambassadører, der gennem aktive handlinger tager vare på havet, ønsker de at inspirere og motivere andre til at følge i deres fodspor.

Foreningen er drevet af frivillige og er en dansk gren af en nordisk organisation af samme navn, der er startet i Norge.

Kvinde i gul regnfrakke samler affald sammen på strand, i forbindelse med et Nordic Ocean Watch event.

Nordic Ocean Watch og GreenSpeak

Nordic Ocean Watch arbejder for at hjælpe havene og livet i vandet, og det er vi vilde med i GreenSpeak. Vi bestræber os på at have en bred pallette af støtteprojekter, der på hver sin måde er til gavn for klima, miljø og natur, og en vigtig del af dette er at få ryddet op i havene, og sørge for at livet også her kan trives i bedste velgående.

Om Nordic Ocean Watch

Nordic Ocean Watch er en miljøorganisation, der arbejder for renere strande og have, bl.a. ved at organisere strandoprydninger, hvor alle kan komme og være med til at samle affald langs de danske strande.

Deres vision kan udtrykkes med ét enkelt ord: Tavaha. Tavaha er en sammentrækning af “tage vare på havet” og beskriver en kultur, hvor de som bruger havet også bidrager til tage vare på havet.

Historien bag

Nordic Ocean Watch blev grundlagt i Norge i 2014 af en gruppe surfere, som oplevede de stigende problemer med plastikforurening på strandene og i havet, når de surfede langs de norske kyster. Organisationen har siden spredt sig til resten af Norden og har været aktiv i Danmark siden 2018.

Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed

Vil du vide mere om Nordic Ocean Watch og deres arbejde, kan du besøge deres hjemmeside.