GreenSpeak støtter

GFI-logo-2

Vores kunder har i alt doneret

58.436 kr.

Til Grow For It

Grow For Its arbejde

Grow For It er ikke selv ude og plante stiklinger i jorden. De samarbejder med flere forskellige internationale organisationer, der står for at koordinere det praktiske arbejde med skovplantning, flere forskellige steder i verden. Grow For It arbejder altså for at skabe opmærksomhed og indsamle penge fra private og virksomheder i Danmark, som så kan sendes til udvalgte troværdige partnerorganisationer. Grow For It holder øje med, at skovene bliver plantet, og at de bliver bevaret flere år frem, så træerne kan vokse sig store og lagre mest muligt CO2.

Kvinde står imellem nye grønne nye træer, som er blevet plantet af Grow For It.

Grow For It og GreenSpeak

Grow ForIt handler om at plante træer, og det er vi vilde med i GreenSpeak. Vi bestræber os på at have en bred pallette af støtteprojekter, der på hver sin måde hjælper klima, miljø og natur, og en vigtig del af dette er at plante en masse skov over hele kloden.

Grow For It

Grow For It er en dansk non-profit forening, der stræber efter at få plantet så meget skov i verden som muligt. Nye skove der kan trække CO2 ud af atmosfæren. De samarbejder med adskillige internationale projekter og foreninger, der administrerer den konkrete plantning af skov.

Historien bag

Grow For It blev grundlagt i 2014, i Midtjylland. Her holdt grundlæggeren af den ældre forening Hedeselskabet også til. Hedeselskabet stod for plantningen af rigtig mange skove efter 1864. Skove som vi har stor glæde af i dag. Inspirationen til at grundlægge Grow For It, kommer fra initiativtagernes virke i vindmølleindustrien. De havde, og har, det til fælles, at de synes, det går for langsomt med den grønne omstilling. De har nu vist, at vi hver især kan gøre noget for at mindske mængden af CO2 i atmosfæren. Dette ved at plante så mange træer som muligt, idet træer er formidable til at opsuge og binde CO2. For 7.750 kr. kan alle få plantet træer som balancerer én danskers årlige CO2 udledning. Herefter vil træerne livsvarigt opsuge den CO2, du udleder nu. Og når vi er færdige med den grønne omstilling vil træerne opsuge den CO2 som du udledte i fortiden.

Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed

Vil du vide mere om GrowForIt, kan du besøge deres egen hjemmeside og læse mere om deres arbejde.