GreenSpeak støtter

LØS logo-1

Vores kunder har i alt doneret

25.581 kr.

Til Landsforeningen for Økosamfund

Landsforeningen for Økosamfunds arbejde

Landsforeningen for Økosamfund er en dansk forening, der arbejder for at gøre Danmark mere bæredygtig. Det gør de helt konkret ved at videns- og erfaringsdele mellem danske økosamfund, og ved at inspirere til og fremme udviklingen af økosamfund i Danmark. De ønsker at være med til at skabe et Danmark, hvor økosamfund og tilhørende værdier og livsstile er almindeligt udbredte og en større del af danske lokalsamfund. Derfor har de opbygget et netværk af etablerede økosamfund og økosamfund på vej, virksomheder og privatpersoner, der forbinder, oplyser, uddanner og udbreder kendskabet til økosamfundslivsstile over hele landet.

Økosamfund er lokalsamfund, der respekterer og bevarer kredsløbene i jorden, vandet og luften, og forsøger at inkorporere alle dele af den menneskelige tilværelse, med en erklæret fælles intention om at leve på en måde, så de fremtidige generationer kan vokse op på en planet, der har det godt.

Folk er samlet ved Landsforeningen for Økosamfund, hvor de har et intromøde til at snakke om et byggeprojekt, som de er i gang med.

Landsforeningen for økosamfund og GreenSpeak

Landsforeningen for Økosamfund arbejder for at gøre danske lokalsamfund mere bæredygtige, og det er vi vilde med i GreenSpeak. Vi bestræber os på at have en bred pallette af støtteprojekter, der på hver sin måde er til gavn for klima, miljø og natur, og en vigtig del af dette er at arbejde med vores egne aftryk på kloden.

Om Landsforeningen for økosamfund

Landsforeningen for Økosamfund er et fælles forum for økosamfundenes værdier, idéer og erfaringer. De støtter etablering og udvikling af økosamfund i Danmark, og de arbejder for at udbrede kendskabet til og brugen af økosamfund.

Historien bag

Landsforeningen for Økosamfund blev dannet i 1993 og er siden vokset til at være et større netværk af økosamfund, økosamfund på vej, virksomheder og enkeltpersoner tværs gennem Danmark, der forbinder, oplyser, uddanner, udbreder og advokerer for økosamfundslivsstile, i land og i by.

Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed
Hjerte-lyseroed

Vil du vide mere om Landsforeningen for økosamfund og deres arbejde, kan du besøge deres hjemmeside.