Fire personer fra GreenSpeak står og taler i telefon og ser glade ud. Teksten Mobilabonnementer står hen over i hvid skrift.
Image

Basis

Forbrugsafregnet


-

Mindstepris: 10,-/md
Læs mere
Image

7 GB

7 timer


89 kr/md

Læs mere
Image

50 GB

Fri tale


119 kr/md

Læs mere
 
Image

30 GB

Fri tale


109 kr/md

Læs mere
Image

80 GB

Fri tale


129 kr/md

Læs mere
Image

200 GB

Fri tale


149 kr/md

Læs mere
Image

1000 GB

Fri tale


189 kr/md

Læs mere

GreenSpeak mobilabonnementer

Mobilabonnementer hos GreenSpeak findes i alle størrelser og det er 100% smertefrit at skifte til GreenSpeak.
Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig GreenSpeak og så sørger vi for resten. Vi opsiger hos dit gamle selskab, og sørger for at skiftet bliver lavet ordentligt. Det vil sige, at du hverken får en dobbeltregning eller kommer til at stå uden fungerende telefon.

Har du spørgsmål, så skriv til os på vip@greenspeak.dk eller ring til 71 79 71 79

Mobilabonnementer med gratis oprettelse - uden binding, og uden skjulte gebyrer

Hos GreenSpeak får du ingen ubehagelige overraskelser. Med vores mobilabonnementer får du altid gratis oprettelse, og du bliver fuldstændig gebyrfri. Du bliver heller ikke bundet, hvis du en dag skulle have lyst til at skifte væk. Vi gider nemlig ikke alt for meget med småt, og synes at du skal have så meget frihed som muligt.

Mobilabonnementer med ekstra fordele til dig

Med et mobilabonnement fra GreenSpeak får du altid fri sms & mms, og du kan fra Danmark ringe fuldstændig frit til alle andre GreenSpeak-numre - uanset hvor længe I snakker. Alt sammen uanset hvilken pakke du vælger.

Mobilabonnementer fyldt med velgørenhed

Du får altid velgørenhed med i pakken, når du vælger et mobilabonnement fra GreenSpeak - helt uden at betale ekstra. Vi giver nemlig overskuddet til gode formål, og du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.

Her kan du se lidt mere om hvem vi giver pengene til, og hvordan det har foregået tidligere år:

Støtteprojekter
Donationer og afstemninger
En mand og en kvinde i sommertøj står og tager en selfie.

Mobilabonnementer til brug i Europa

Skal du på ferie, og har brug for et mobilabonnement, der virker uden ekstra omkostninger i hele Europa? Så er det en EU-pakke du skal vælge. EU-pakkerne er markeret med et lille EU-flag, så de er nemme at skelne fra DK-pakkerne, der er markeret med Dannebrog.
Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige pakker, hvis dit behov ændrer sig.

Mobilabonnementer til brug i Danmark

Bruger du kun din telefon i Danmark, kan du med fordel vælge et mobilabonnement i vores DK-sortiment. Det er de pakker, der er markeret med Dannebrog.
Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer. Du kan altid vælge en EU-pakke, hvis du skal ud at rejse på et tidspunkt, og så skifte tilbage til en aktuel DK-pakke, når du kommer hjem. Det er billigt og nemt.

Mobilabonnementer med fri tale

Vil du undgå begrænsninger og tale løs, uden at bekymre dig om regningen? Så skal du vælge et abonnement med Fri Tale. Her er der ingen øvre grænse for hvor længe du må snakke - faktisk kan du have en non-stop samtale hele måneden, uden at skulle betale ekstra. Det gælder dog kun hvis du ringer til danske telefonnumre og ikke udenlandske.
Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig.

Mobilabonnementer med masser af data

Ønsker du sikkerheden i et mobilabonnement, hvor du kan surfe løs, uden at bekymre dig om at løbe tør? Så skal du have Fri Data, eller det som hedder 1000 GB hos os. Praktisk talt er det det samme, vi ønsker bare ikke at kalde det "Fri" når der reelt ER en grænse - også selvom denne grænse ikke kan nåes. Streaming er det der tager mest data, og du kan streame film og serier uden pauser hele måneden, uden at ramme toppen på 1000 GB.

Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig.

Mobilabonnementer til børn

Når du har et mobilabonnement hos GreenSpeak, har du mulighed for at lave ekstra begrænsninger, der kan være nyttige til børn. Du kan således selv bestemme, om de skal kunne ringe til udenlandske numre, og om de skal have mulighed for at købe sms-tjenester via deres mobilabonnement. Du kan til enhver tid slå børnesikringerne til og fra. Kontakt os på kundeservice, og så klarer vi det på to minutter.

Forbrugsafregnet mobilabonnement

Er dit forbrug meget begrænset, og har du ikke brug for mobildata, så er det måske værd at overveje et forbrugsafregnet mobilabonnement. Her betaler du kun for dit forbrug, dog minimum 10 kroner om måneden. Men hvis du bruger den mindste smule mobildata, er det en klar fordel at vælge et mobilabonnement, hvor mobildata er inkluderet. Mobildata er nemlig meget dyrt på et forbrugsafregnet mobilabonnement.
Vær også opmærksom på, at de ekstra fordele med fri sms & mms, og fri GreenSpeak til GreenSpeak ikke er en del af et forbrugsafregnet mobilabonnement.

Forbrugsafregnet abonnement

Kundeservice - din forlængede arm

Har du spørgsmål til dit nuværende mobilabonnement eller har du brug for hjælp til nyt eller eksisterende abonnement, er du mere end velkommen til at ringe til os på 7179 7179 alle hverdage kl. 9-16. Du kan også altid skrive til os på vip@greenspeak.dk eller på Facebook messenger.

Skift mellem mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig

Du kan altid frit skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig. Opgraderinger træder i kraft med det samme, og nedgraderinger sker ved førstkommende månedsskifte.
Har du for eksempel brugt al din data eller taletid i en måned, kan du frit opgradere og få mere data med det samme. Det gør du enten ved at kontakte kundeservice eller logge ind på Min Konto.