Image

Få hurtigt bredbånd og gro urskov tilbage i Danmark

Bestil her
Du bliver sendt videre til Kviknet.dk

Den danske biodiversitet har brug for en hjælpende hånd. Derfor skal vi have skabt mere urørt skov. Mere gammel skov. Mere Urskov.

Når du bestiller bredbånd via Projekt Urskov, er du med til at fremme biodiversiteten i Danmark, og samtidig får du internet i topkvalitet til dit hjem.

Så nemt er det

1. Tryk på knappen herunder

Du bliver ledt videre til vores bredbåndsleverandør, Kviknet.

2. Indtast din adresse

Se hvilken hastighed og pris du kan få, hvor du bor.

3. Bestil

Efter et par dage modtager du en gratis router med posten.
Bestil her
Du bliver sendt videre til Kviknet.dk
 

Hvorfor vælge bredbånd via Projekt Urskov?

 
Et clipart af et speedometer.
Hurtigt & stabilt net
Med en forbindelse fra Kviknet får du hurtigt og stabilt net til lav pris.
Et clipart af en computer.
Selvbetjening
Du kan selv logge ind, se dine regninger, bestille flytning, ændre betalingskort og meget mere, når du har tid.
Clipart af en router.
Valgfri trådløs router
Du kan vælge at tilkøbe en trådløs router fra os, eller du kan tilslutte din egen.
Clipart af et tandhjul og en installations-bar.
Nem installation
Udstyret kommer klar til brug. Du skal bare sætte stikket i, så virker det.
Clipart af en person med headset.
Venlig support
Vi hjælper dig gerne, hvis du har problemer. Kontakt vores support pr. telefon eller e-mail.
Clipart af nogle træer, sol og fugle, for at indikere urskov.
Genopret biodiversiteten
Når du deltager i Projekt Urskov, er du med til at fremme det naturlige liv i Danmark.
Vi køber land, når vi rammer:

150.000,-

Foreløbigt har vi indsamlet:

35.992,-

 

Lad os genoprette biodiversiteten

Skoven er dyrenes hjem, og den er essentiel for et sundt økosystem og en blomstrende biodiversitet, og det gør sig ikke mindst gældende her i Danmark. Herhjemme har vi dog desværre ryddet næsten al vores skov, for at gøre plads til landbrug og monokultur. Det har medført, at den danske biodiversitet har meget svære kår. Det er faktisk kun 0,2% af Danmarks areal, der er dækket af urørt skov, og det vil vi gerne være med til at ændre på. 

Derfor har vi startet Projekt Urskov - Bredbånd & Biodiversitet. Her får du bredbånd fra Kviknet, og vi får en del af overskuddet. Vi bruger vores del på - ubeskåret - at købe land i Danmark og lade naturen få frit spil, så skoven på egen hånd kan tage over og genskabe livets legeplads. Til gavn for Danmarks dyreliv og vores nødvendige økosystemer.

 
 

Hvad er planen?

Vores plan er ikke at plante træer. I stedet vil vi lade naturen gro frem af sig selv.

Når vi har indsamlet de første 150.000 kroner, er vi klar til at købe det første stykke dansk landjord. Alt afhængig af, hvilken type land, vi i første omgang kommer til at rekvirere, vil vi have lidt forskellige tilgange til metoden, vi vil benytte til at gro urskov på området. Uanset hvad, kommer det til at kræve ro og tålmodighed, da naturen er fantastisk til at udrette mirakler, men har brug for tid til at gøre det.

Er det en mark, der for nyligt er blevet brugt til landbrug, vil det give mening at starte med at grave et hul, der på sigt kan blive til en sø eller et vandhul. Det vil gøre underværker for biodiversiteten, hvis der er adgang til vand i nærheden.

Er det i stedet for et område, der ikke har været rørt for nyligt, vil det faktisk være det smarteste, helt at lade det være. Så vil naturen klare det hele, helt af sig selv. Det vil ske i forskellige stadier, der alle er vigtige for udviklingen af området og for biodiversitetens spiren, piblen og blomstren. 

Noget andet, der også kunne være rigtig interessant for os, ville være at købe et område på begge sider af en å eller et vandløb, så vi kunne sørge for, at holde markerne i behørig afstand. Det ville medføre, at der ville komme meget færre gødningsstoffer i vandet og det ville således give grobund for et sundere økosystem i og omkring området. Der ville vi selvfølgelig også lade naturen gå sin egen vej og skabe området selv.

Vil du også være med til at gro urskoven tilbage og genoprette biodiversiteten i Danmark, så meld dig til Projekt Urskov via knappen herunder.

 
Bestil her
Du bliver sendt videre til Kviknet.dk