Persondatapolitik for GreenSpeak Erhverv

Persondatapolitik hos GreenSpeak ApS i forbindelse med GreenSpeak Erhverv

Hos GreenSpeak ApS respekterer vi dine oplysninger og ed indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, email og telefonnummer indhenter vi for at kunne kontakte dig i henhold til dit ønske om at få en uforpligtende snak om erhvervstelefoni.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine data vil dog blive videregivet til Evercall ApS (https://evercall.dk/ - CVR 28981341), som er vores samarbejdspartner på GreenSpeak Erhverv. De vil stå for at kontakte dig og hjælpe med at afdække dine behov, hvorfor det er nødvendigt at de netop modtager dine oplysninger. Hvis du ønsker at læse mere om hvordan de forholder sig til persondata, kan du se læse mere her.
De oplysninger du opgiver vil ikke blive brugt i anden sammenhæng eller blive videregivet til andre tredjeparter.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse vip@GreenSpeak.dk.