Image
 
 

think.dk

think.dk er en tænketank og et fællesskab, der fremmer kreative og bæredygtige ideer og tiltag. Ved at skabe et rum hvor folk kan mødes, ønsker think.dk at hjælpe folk med at nå deres fulde potentiale og møde ligesindede, som man kan arbejde sammen med om en grønnere fremtid.

think.dk's arbejde

Hos think.dk arbejdes der for at fremme bæredygtighed og hjælpe med at få bæredygtige ideer til at spire. Bæredygtige ideer kommer fra mennesker og think.dk tror på at det er vigtigt, at disse ideer har et sted at gro og vokse sig stærke - og det er dét rum, de gerne vil skabe for folk. Som medlem i think.dk kan man afholde events, workshops, kurser og foredrag, hvor folk kan mødes og eksempelvis blive inspireret til at reflektere over deres egen plads i en bæredygtig verden, eller udvikle sig til at blive den bedste version af sig selv. Udover det, holder de også månedlige Community Dinner med fokus på fællesskab og interessant samtale.
Image

think.dk laver også deres egen projekter, bl.a. et madspildsprojekt med KBHFF, og et alternativt konfirmationsforløb, der fokuserer på alt det, de unge skal lære i deres dannelsesrejse, inklusiv religion.

Samtidig er think.dk også gerne med på råd og vejledning eller indgår i samarbejder med andre virksomhedder eller organisationer, for at fremme en bæredygtig dagsorden.

think.dk og GreenSpeak

think.dk kom med i GreenSpeak i sommeren 2018, og de kunne dermed stemmes på for første gang ved afstemningen i december samme år. Her fordelte GreenSpeak 100.000 kroner, og think.dk fik ved den lejlighed 1.600 kroner. De har nu i alt modtaget 21.513 kroner af den samlede pulje på 1.842.392 kroner, GreenSpeak foreløbigt har doneret til gode formål.
Image

I GreenSpeak ønsker vi et bredt udvalg af støtteprojekter, og think.dk adskiller sig ved at være et fællesskab og en tænketank, der arbejder for at konceptualisere og udbrede kendskabet til nye idéer, der kan gøre verden mere bæredygtig.

Vil du vide mere om think.dk og deres arbejde, kan du se den podcast, vi har lavet med dem, eller du kan besøge deres egen hjemmeside.