Donationer & Afstemninger

GreenSpeaks mission er at hjælpe dem, der hver dag gør en forskel. Det gør vi ved at fordele virksomhedens overskud to gange om året. Her inviterer vi vores kunder til at stemme om fordelingen af pengene. Det vil sige, at jo længere tid du er kunde hos os, jo flere penge er du med til at give til de gode formål.

 
 

Kunderne bestemmer

Vi vil ikke bestemme hvor pengene gør mest gavn. Det, synes vi, skal være op til kunderne. Derfor holder vi afstemning om overskuddet to gange om året, hvor kunderne fordeler pengene blandt vores støtteprojekter. Alle abonnementer har én stemme, og alle stemmer tæller lige meget. Dvs. at hvis én organisation får 10% af stemmerne, får de 10% af pengene. Det er vores bud på en sjov og nytænkende måde at involvere danskerne i fordelingen af virksomhedens overskud.

Afstemningsresultater

Ude med checken

Efter afstemningerne er det blevet tradition at GreenSpeak holdet tager rundt og besøger alle vores støtteprojekter med den store genanvendelige check (det skal jo være bæredygtigt). Vi er ikke interesseret i at være endnu en anonym donationskilde, men nyder i stedet den tætte kontakt med de mennesker, der laver det vigtige arbejde. Så checkturen er en god mulighed for lige at mødes. Du kan se, hvordan det foregår i videoen herunder.