#05 | Grøn Snak Podcast | Gæst: Ecouture

Mads Rasmussen

Efter en lille sommerpause er vores podcast Grøn Snak nu tilbage og denne gang har vi Johanne og Helene fra Ecouture på besøg til en meget interessant snak om bæredygtigt tøj og udfordringer i modebranchen.

Grøn Snak bliver også optaget på video som kan ses på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WsoMJ4k_JnY&list=PLW-6pm3u0TS5hB1G8WyYrmsnokEMgr35R

Ecouture

Ecouture er et designfirma, etableret af designeren Johanne Helger Lund. Hun er datter af skuespillerinden Anne Marie Helger og musikeren Carsten Lund, og er derfor født med scenekunst og teaterblod i årene. Allerede som 14-årig syede Johanne kostumer til en ungdomsteatergruppe, og siden har hun arbejdet med teater, film og tv som både kostumier og scenograf. Johanne er uddannet designer og tilskærer i Barcelona og København.

GreenSpeak

Grøn Snak er lavet og leveret af GreenSpeak – Danmarks velgørende teleselskab. Vi tror på, at vi sammen både kan og må gøre en større forskel for både mennesker, dyr og natur. De fleste mennesker har dog daglige udgifter nok. Derfor kombinerer vi telebranchen med velgørenhed. Du får altså et produkt, du allerede har brug for – mobiltelefoni i topklasse til en god pris – og samtidig hjælper vi sammen de mennesker, der hver dag arbejder for en bedre verden.

Få mere info på https://greenspeak.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/GreenSpeak.dk/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC54FzF7qMZ6r8oj1Sb5p5pw

Støtteprojekter

Hos GreenSpeak er det kunderne, der bestemmer hvordan overskuddet skal fordeles. Vi har 17 støtteprojekter af forskellige størrelser, som kunderne kan vælge imellem: Operation Dagsværk, Verdens Skove, Læger uden grænser, Ingeniører uden grænser, SOS Børnebyerne, Projekt Hjemløs, Økologisk Landsforening, Dyreværnet, ØsterGRO, Anima, Afrika Kontakt, Masanga hospitalet, Trampolinhuset, Dansk vegetarisk forening, Lovespring, Depressionsforeningen og Gode Penge.

Læs mere om vores støtteprojekter på https://greenspeak.dk/stotteprojekter/

Vores opskrift

Der er masser af potentielle faldgruber, der kan få en velgørende virksomhed som vores ud på et skråplan. Derfor har vi lavet et regelsæt – en opskrift om du vil – som vi følger for at hjælpe os med at fokusere på det, der giver mening.

Læs vores opskrift på https://greenspeak.dk/opskriften/