Image

1 GB

1 time

Image

49 kr/md

Læs mere
Image

6 GB

6 timer


79 kr/md

Læs mere
 
 
Image

30 GB

Fri tale


99 kr/md

Læs mere
Image

55 GB

Fri tale


119 kr/md

Læs mere
Image

1000 GB

Fri tale


179 kr/md

Læs mere
 
Image

Basis

Forbrugsafregnet


-

Mindstepris: 10,-/md
Læs mere
 
 
 
 

GreenSpeak mobilabonnementer

Det er 100% smertefrit at skifte mobilabonnement til GreenSpeak. Vi klarer det hele for dig - vi opsiger hos dit gamle selskab, så du hverken får en dobbeltregning eller kommer til at stå uden telefon.
 
 

Mobilabonnementer med gratis oprettelse - uden binding, og uden skjulte gebyrer

Hos GreenSpeak får du ingen ubehagelige overraskelser. Med vores mobilabonnementer får du altid gratis oprettelse, og du bliver fuldstændig gebyrfri. Du bliver heller ikke bundet, hvis du en dag skulle have lyst til at skifte væk. Vi samler nemlig kun på glade kunder.
 
 

Mobilabonnementer med ekstra fordele til dig

Med et mobilabonnement fra GreenSpeak får du altid fri sms & mms, frit forbrug af Facebook på mobilen, og du kan ringe fuldstændig frit til alle andre GreenSpeak-numre. Alt sammen uanset hvilken pakke du vælger.
 
 

Mobilabonnementer fyldt med velgørenhed

Du får altid velgørenhed med i pakken, når du vælger et mobilabonnement fra GreenSpeak - helt uden at betale ekstra. Vi giver nemlig overskuddet til gode formål, og du bestemmer hvordan pengene skal fordeles. Her kan du se, hvem du kan støtte med dit GreenSpeak mobilabonnement:
 
 
Image

Mobilabonnementer til brug i Europa

Har du brug for et mobilabonnement, der virker uden ekstra omkostninger i hele Europa? Så kan du se dine muligheder her: Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig.
 
 

Mobilabonnementer til brug i Danmark

Bruger du kun din telefon i Danmark, kan du med fordel vælge et mobilabonnement i vores DK-sortiment. Det finder du lige her: Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer. Du kan altid vælge en Europa-pakke, hvis du skal ud at rejse på et tidspunkt, og så skifte tilbage til en DK-pakke, når du kommer hjem. Det er billigt og nemt.
 
 

Mobilabonnementer med fri tale

Vil du undgå begrænsninger og tale løs, uden at bekymre dig om regningen? Hos GreenSpeak kan du få mobilabonnementer med fuldstændig fri tale til alle danske telefonnumre: Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig.
 
 

Mobilabonnementer med masser af data

Ønsker du sikkerheden i et mobilabonnement, hvor du kan surfe løs, uden at bekymre dig om at løbe tør? Her kan du få mobilabonnementer med masser af data: Husk at du frit kan skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig.
 
 

Mobilabonnementer til børn

Når du har et mobilabonnement hos GreenSpeak, har du mulighed for at lave ekstra begrænsninger, der kan være nyttige til børn. Du kan således selv bestemme, om de skal kunne ringe til udenlandske numre, og om de skal have mulighed for at købe sms-tjenester via deres mobilabonnement. Du kan til enhver tid slå børnesikringerne til og fra. Kontakt os på kundeservice, og så klarer vi det på to minutter.
 
 

Forbrugsafregnet mobilabonnement

Er dit forbrug meget begrænset, og har du ikke brug for mobildata, så er det måske værd at overveje et forbrugsafregnet mobilabonnement. Her betaler du kun for dit forbrug, dog minimum 10 kroner om måneden. Men hvis du bruger den mindste smule mobildata, er det en klar fordel at vælge et mobilabonnement, hvor mobildata er inkluderet. Mobildata er meget dyrt på et forbrugsafregnet mobilabonnement. Vær også opmærksom på, at de ekstra fordele med fri sms & mms, og fri GreenSpeak til GreenSpeak ikke er en del af et forbrugsafregnet mobilabonnement.
 
 

Kundeservice - din forlængede arm

Har du spørgsmål til dit nuværende mobilabonnement eller har du brug for hjælp til nyt eller eksisterende abonnement, er du mere end velkommen til at ringe til os på 7179 7179 alle hverdage kl. 9-16. Du kan også altid skrive til os på vip@greenspeak.dk eller på Facebook messenger.
 
 

Skift mellem mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig

Du kan altid frit skifte mellem de forskellige mobilabonnementer, hvis dit behov ændrer sig. Opgraderinger træder i kraft med det samme, og nedgraderinger sker ved førstkommende månedsskifte.