To af ejerne af GreenSpeak giver hinanden hånden, som om de indgår en aftale. Teksten Virksomhedsetik står hen over billedet.
 

Virksomhedsetik

Vi tror på, at åbenhed og ærlighed er vejen frem. Derfor har vi i GreenSpeak helt åbne regnskaber, så ingen behøver at være i tvivl om vores værdier. Vi er drevet mere af fremskridt end af penge, så vi har sat et lønloft, der følger medianen i Danmark og lige løn for alle i virksomheden på 33.000kr./md.

 
 

Anderledes værdier for en virksomhed

Hvis vi skal løse verdens udfordringer, er vi ikke bare nødt til at ændre, hvordan vi hver især gebærder os. Vi må også tænke virksomhed på en helt ny måde, og det handler bl.a. om at sætte spørgsmålstegn ved den rolle, virksomheder traditionelt har spillet i samfundet. Vi ønsker, at virksomheder tager mere ansvar for samfundets, menneskers og planetens velvære, og med den tankegang har vi lavet nogle retningslinjer for, hvordan vi gerne vil drive GreenSpeak, der netop lever op til vores bæredygtige idealer og grønne værdier.
Læs mere om vores vision og mission

Regnskab - Åbenhed & ærlighed

Det er vigtigt for os at du ved, du kan stole på os, og at der er troværdighed omkring de ting, vi laver. I den forbindelse vægter vi åbenhed og ærlighed meget højt, og derfor har vi selvfølgelig helt åbne regnskaber og ejeraftaler.
Ejeraftale
Regnskab 2021
Regnskab 2020
Regnskab 2019
Regnskab 2018
Regnskab 2017
Regnskab 2016
Regnskab 2015

Lønloft og ligeløn

I GreenSpeak er vi ikke drevet af at tjene mange penge til os selv. Vi vil meget hellere fokusere på at skabe den positive forandring, verden har brug for. Derfor har vi fastsat et lønloft på 30.000kr./md. og ligeløn for alle i virksomheden. Lønloftet er sat efter medianen for folk i arbejde i Danmark - det synes vi er fair.

Konkurrencedygtige priser

Det er vigtigt for os at du ikke skal betale overpris for at være kunde hos GreenSpeak, og derfor ligger vores priser i den lave ende af markedet. Der vil sikkert altid være nogen, der er lidt billigere end os, da prisen ikke er det, vi helst vil konkurrere på.

Så hvis du udelukkende går efter prisen, er GreenSpeak nok ikke noget for dig. Og det er helt okay. Vi ønsker at du vælger os for konceptet og vores værdier, for det er jo det, det hele handler om.

God karma

Vi mener at det skal være overskueligt og nemt at have et mobilabonnement. Derfor har vi ingen finurligheder med småt og ekstra gebyrer. Kommer der nye produkter, der er billigere eller bedre end dit nuværende abonnement, så opgraderer vi dig automatisk, helt uden ekstra omkostninger - selvfølgelig. Det kalder vi god karma.