Kvinde står med en plante og smiler. Ordet velgørenhed står hen over som et banner.
 

Donationer & Afstemninger

I GreenSpeak giver vi hele vores over overskud til velgørenhed. Og som kunde er du med til at bestemme fordelingen af pengene imellem vores 16 støtteprojekter. Vi synes nemlig kun at det er rimeligt, at du er med til at fordele pengene.

To gange årligt holder vi afstemning om overskuddet for det seneste halve år. Efterfølgende fordeler vi pengene procentvis i forhold til stemmerne. Får et støtteprojekt 10% af stemmerne, får det altså 10% af det beløb som der stemmes om.

Det vil sige, at jo længere tid du er kunde hos os, jo flere penge er du med til at give til de gode formål. Så går du også op i velgørenhed og vil være med til at gøre en forskel for andre på en nem og overkommelig måde, så er GreenSpeak teleselskabet for dig.

 
 

Støtteprojekter

Der er mange velgørende organisationer i Danmark, der arbejder hårdt for at gøre verden til et bedre sted. Uanset om de arbejder med miljø og klima, udsatte mennesker og børn i Danmark eller resten af verden, så er det desværre nødvendigt med noget økonomi til at bære det hele frem. De kæmper alle for at samle penge ind, så de reelt har mulighed for at gøre en forskel.

Ved GreenSpeak vil vi gerne hjælpe organisationerne med at lette den økonomiske byrde. Vi er et teleselskab, men motivationen og grunden til at vi er sat i verden, er ikke at blive rige. Vi vil langt hellere samle penge ind til andre, der kan hjælpe med en mere bæredygtig fremtid. Det ser vi som værende bæredygtig velgørenhed og virksomhedsdrift.

Vi ønsker derfor at give dig et bredt udvalg af støtteprojekter, så du selv kan bestemme, hvor dine penge kan gøre mest gavn. Hvad giver mest mening for dig?