Vision & Mission

Visionen er omfattende, men missionen er ligetil. Vi vil gøre verden bæredygtig, hjælpe folk i nød, redde regnskoven og genoprette biodiversiteten. Det kræver en ny måde at drive virksomhed på, og derfor har vi startet et teleselskab, der giver overskuddet til velgørenhed.

 
 

Vision

Vi startede GreenSpeak med formålet om at bruge vores hverdag og liv på at gøre en positiv forskel, og gøre det nemt for almindelige danskere at hjælpe til hvor de kan.

For os handler det ikke om at tjene millioner til os selv, og vi har derfor ingen planer om at bygge GreenSpeak op for så at sælge det til højest bydende. Vi tror på, at vi kan udrette mere med den opbyggede platform end vi kan med pengene i hånden, og derfor vil det ikke give mening at give køb på vores principper ved at sælge ud.

Mission

Vores mål er at informere, inspirere og motivere danskerne til at leve mere bæredygtigt, med større omtanke for naturen, for planeten og for dem, der har det sværest i samfundet. 

Grunden til at det starter med et teleselskab er, at det er noget, som alle skal bruge og som alle i forvejen betaler til. Hvorfor ikke tage det helt almindelige og gøre til noget, der gør verden til et bedre sted?