Projekt Solstrøm

Projekt Solstrøm er sat i verden for at hjælpe Danmark med den store grønne omstilling, og det er nemt for dig at være med. Alt du skal gøre er at skifte elselskab, hvilket kun tager 2 minutter. Så får du billig vedvarende energi, og samtidig hjælper vi hinanden med at gøre Danmark mere bæredygtig ved at lægge solceller på danske hustage.

 
 

GreenSpeaker, klar til det næste skridt?

Vil du også være med til at gøre Danmark mere klimavenlig og sætte skub i omstillingen til vedvarende energi? Så er der gode nyheder til dig!

GreenSpeak har nemlig lanceret et projekt, der vil gøre solceller billigere for private husejere, så vi sammen kan gøre Danmark endnu mere grøn og bæredygtig. Og alt du skal gøre, er at skifte elselskab.

Vi kalder det “Projekt Solstrøm” og alle kan være med. Hvis du skifter elselskab via Projekt Solstrøm, så bruger vi hele overskuddet til at give rabatter på solpaneler og batterier til almindelige, danske husstande. Strømmen kommer fra elselskabet Vindstød, der i forvejen leverer billig, vedvarende energi fra danske vindmøller. Du får altså bæredygtig el til en favorabel pris og er samtidig med til at gøre Danmark endnu mere grøn og klimavenlig.