Image
 
I GreenSpeak er vi fem bæredygtighedsentusiaster, der fast driver virksomheden. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. Det startede med GreenSpeak - Danmarks velgørende teleselskab og udvidede til Projekt Solstrøm, hvis formål er at gøre solceller billigere for danske husejere. Nu har vi startet GreenTown - Danmarks største markedsplads for bæredygtige produkter. Men det slutter ikke her. Vi drømmer om at udvide til flere brancher og med andre koncepter, alt sammen med målet om at gøre Danmark og verden mere bæredygtig.
 
Image

Anders Bøgeløv Jensen

Medejer & kundeserviceansvarlig

"Jeg har 20 års erfaring med kundeservice, men jeg har altid været frustreret over, at det var virksomheden og ikke kunderne, der kom i første række. Sådan er det ikke i GreenSpeak. Jeg er her nemlig ikke for at tjene penge til nogle rige aktionærer. Jeg er drevet af, at jeg ved, vi kan gøre det bedre, for os selv og for fremtidige generationer."

 
Image
 

Mads Tofthøj Rasmussen

Medejer & Adm. direktør

"Jeg har en baggrund som filmfotograf og klipper og er meget passioneret omkring det visuelle medie. Men samtidig vil jeg også gerne bruge mit liv på at gøre verden bedre. Så derfor er det fedt at kunne kombinere min passion med at hjælpe de folk, der virkelig gør en forskel. Der ud over har jeg på sigt ambitioner om at kunne hjælpe Danmark med at blive langt mere bæredygtigt, og der ser jeg GreenSpeak som et vigtigt første skridt."

Image

Mark Rasmussen

Medejer & kommunikationsdirektør

"Efter at have arbejdet for en hel del virksomheder, der kun tænker i bundlinier, excel-ark og aktieudbytte, er det mega fedt, at jeg endelig har fundet et sted, hvor jeg kan gøre en forskel i verden. Jeg har i mange år drømt om at være med til at skubbe tingene i en lidt sjovere og lidt grønnere retning, og det kan jeg virkelig gøre med GreenSpeak."

 
Image
 

Michael Olivarius

Projektleder på GreenTown

"Med en baggrund som produktudvikler, projektleder og iværksætter, har jeg bagagen fuld af erfaring der ruster mig til rollen som projektleder og driftsansvarlig på GreenTown. Jeg har gennem årene lært, at det vigtigste for mig er at arbejde med det, som betyder mest for mig. I mit virke som projektleder på GreenTown og ansat i GreenSpeak kan jeg hver dag mærke, at det vi gør her, er værd at gør mit aller bedste for."

Image

Lea Dalgaard Olsen

Marketing manager

"Marketing og kommunikation er områder, jeg altid har brændt for, men igennem årerne har jeg også måtte erfare, at det meget hurtigt kan komme til at dreje sig om salg for salgs skyld. Hos GreenSpeak og GreenTown handler det ikke om at tjene penge for at nå en bundlinje, men for at kunne bidrage til at gøre verden mere bæredygtig. Dét giver meget mere mening og motivation i min hverdag, da jeg i højere grad oplever, at det er noget der er værd at knokle for."