Om GreenSpeak

I GreenSpeak er vi tre ejere, der driver virksomheden. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision. Det starter med GreenSpeak, men det slutter ikke her. Vi drømmer om at udvide til flere brancher og med andre koncepter, alt sammen med målet om at gøre Danmark og verden mere bæredygtig.

 
Image

Anders Bøgeløv Jensen

Medejer, adm. direktør & kundeserviceansvarlig

"Jeg har 20 års erfaring med kundeservice, men jeg har altid været frustreret over, at det var virksomheden og ikke kunderne, der kom i første række. Sådan er det ikke i GreenSpeak. Jeg er her nemlig ikke for at tjene penge til nogle rige aktionærer. Jeg er drevet af, at jeg ved, vi kan gøre det bedre, for os selv og for fremtidige generationer."

 
Image
 

Mads Tofthøj Rasmussen

Medejer & brand manager

"Jeg har en baggrund som filmfotograf og klipper og er meget passioneret omkring det visuelle medie. Men samtidig vil jeg også gerne bruge mit liv på at gøre verden bedre. Så derfor er det fedt at kunne kombinere min passion med at hjælpe de folk, der virkelig gør en forskel. Der ud over har jeg på sigt ambitioner om at kunne hjælpe Danmark med at blive langt mere bæredygtigt, og der ser jeg GreenSpeak som et vigtigt første skridt."

Image

Mark Rasmussen

Medejer & kommunikationsdirektør

"Efter at have arbejdet for en hel del virksomheder, der kun tænker i bundlinier, excel-ark og aktieudbytte, er det mega fedt, at jeg endelig har fundet et sted, hvor jeg kan gøre en forskel i verden. Jeg har i mange år drømt om at være med til at skubbe tingene i en lidt sjovere og lidt grønnere retning, og det kan jeg virkelig gøre med GreenSpeak."