Mobilt bredbaand

Få internet med på farten med mobilt bredbånd fra GreenSpeak

DK

Mobilt bredbånd

7 GB

DK

Mobilt bredbånd

30 GB

DK

Mobilt bredbånd

75 GB

DK

Mobilt bredbånd

125 GB

DK

Mobilt bredbånd

300 GB

DK

Mobilt bredbånd

1000 GB

Mobilabonnement som mobilt bredbånd

Hvis du ikke finder den mobile bredbåndspakke, du har brug for her, kan du også vælge at købe et almindeligt mobilabonnement og bruge det som mobilt bredbånd. Der er ingen forskel i hastighed og kvalitet, så du kan med fordel se vores mobilpakker igennem også.

Mobilt bredbånd fra GreenSpeak

Det er hurtigt, nemt og effektivt. Du får trådløst internet, du kan tage med dig overalt i Danmark, og det passer helt perfekt til din tablet, din computer, dit modem eller din router. Og på samme måde som ved vores mobilabonnementer, går overskuddet til projekter, der hjælper klima, miljø og med bevaring af naturen.

Fordele for dig

  • Internet på farten - til og fra arbejde, på togturen og på campingturen.
  • Ét internet overalt - både ude og hjemme, overalt i Danmark - i sommerhus, i offentligt transport og på arbejdspladsen.
  • En internetløsning, der er nem at sætte op og virker med det samme - uden brug for teknikerbesøg eller eksperthjælp.
  • Internet med mange anvendelsesmuligheder - du bestemmer selv, om det skal bruges i din tablet, din computer, dit modem eller din router - alt sammen med samme høje kvalitet.
  • Internet hvor overskuddet går til projekter, der hjælper klima, miljø og med bevaring af naturen.
En kvinde står med sin cykel og kigger på mobilabonnementer hos GreenSpeak.

Mobilt Bredbånd fyldt med velgørenhed

Du får altid velgørenhed med i pakken, når du vælger mobilt bredbånd fra GreenSpeak - helt uden at betale ekstra. Vi giver nemlig overskuddet til organisationer, der hjælper klimaet, miljøet og med bevaring af naturen - og du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.

Her kan du se lidt mere om hvem vi giver pengene til, og hvordan det har foregået tidligere år:

Med på farten

Med mobilt bredbånd fra GreenSpeak får du internet i god kvalitet, når du pendler til og fra arbejde, skal på campingtur eller med tog til Thyborøn og besøge din mormor. Det er nemlig nemt at tage med rundt i hele Danmark.

Den nemme løsning

Det er super nemt at komme i gang, når du bestiller mobilt bredbånd fra GreenSpeak. Du får et simkort, der virker med det samme, og du skal ikke have besøg af hverken teknikere eller eksperter.

Internet overalt

Med mobilt bredbånd får du internet, du kan bruge i hele Danmark. Så har du ikke brug for andet, uanset om du er derhjemme, på arbejdspladsen eller i sommerhus.

Mange muligheder

Med mobilt bredbånd fra GreenSpeak får du et simkort, og du bestemmer helt selv om det skal sidde i din tablet, din computer, dit modem eller din router. Det virker til det hele, og der er samme høje kvalitet, uanset hvordan du vælger at bruge det.