Image

think.dk

think.dk er en tænketank og et fællesskab, der fremmer kreative og bæredygtige ideer og tiltag. Ved at skabe et rum hvor folk kan mødes, ønsker de at hjælpe folk med at nå deres fulde potentiale og møde ligesindede, som man kan arbejde sammen med om en grønnere fremtid.

think.dk's arbejde

I fællesskabet arbejdes der for at fremme bæredygtighed og hjælpe med at få bæredygtige ideer til at spire. Bæredygtige ideer kommer fra mennesker og think.dk tror på at det er vigtigt, at disse ideer har et sted at gro og vokse sig stærke. Det er dét rum, de gerne vil skabe for folk. Som medlem kan man afholde events, workshops, kurser og foredrag, hvor folk kan mødes. Man kan eksempelvis blive inspireret til at reflektere over sin egen plads i en bæredygtig verden. Eller udvikle sig til at blive den bedste version af sig selv. Udover det, holder de også månedlige Community Dinner med fokus på fællesskab og interessant samtale.
En del mennesker sidder ved et aflangt bord og spiser mad til en af think.dk's Community Dinners.

think.dk laver også deres egen projekter, bl.a. et madspildsprojekt med KBHFF. De har også opstartet et alternativt konfirmationsforløb, der fokuserer på det, de unge skal lære i deres dannelsesrejse, inklusiv religion.

Samtidig er foreningen også gerne med på råd og vejledning eller indgår i samarbejder med andre virksomheder eller organisationer, for at fremme en bæredygtig dagsorden.

Relationen til GreenSpeak

think.dk kom med i GreenSpeak i sommeren 2018. De kunne dermed stemmes på for første gang ved afstemningen i december samme år. De fik 1.600 kroner ud af de 100.000 kroner som GreenSpeak fordelte der. De har nu i alt modtaget 26.180 kroner af den samlede pulje på 2.192.392 kroner.
Repræsentanter fra think.dk modtager en check fra GreenTown på 4160 kr.

I GreenSpeak ønsker vi et bredt udvalg af støtteprojekter, og think.dk adskiller sig ved at være et fællesskab og en tænketank, der arbejder for at konceptualisere og udbrede kendskabet til nye idéer, der kan gøre verden mere bæredygtig.

Vil du vide mere om dem og deres arbejde, kan du se den podcast, vi har lavet med dem. Eller du kan besøge deres egen hjemmeside.