Image

Projekt Solstrøm er sat i verden for at hjælpe Danmark med den store grønne omstilling, og det er nemt for dig at være med. Alt du skal gøre er at skifte elselskab, hvilket kun tager 2 minutter. Så får du billig vedvarende energi, og samtidig hjælper vi hinanden med at gøre Danmark mere bæredygtig ved at lægge solceller på danske hustage.

 
 

Energi er noget vi gør sammen

Vi danskere er begyndt at forstå, at vi skal handle nu, hvis vi skal løse klimaudfordringerne. Vi skal have gjort de gode løsninger mere tilgængelige. Derfor har vi startet Projekt Solstrøm; et værktøj, der lader almindelige danskere tage ansvar for den fælles grønne omstilling og tage del i kampen for klimaet.

Det er ligetil. Du får al din el fra danske vindmøller og 100% af pengene, som Projekt Solstrøm får ind, går til en tilskudspulje, der gør solceller billigere for danske husejere.

 
 

GreenSpeaker,
er du klar til næste skridt?

 
 

Hvorfor burde jeg skifte
til Projekt Solstrøm?

 
Image
Du vil gerne bruge vedvarende el

Vindstød leverer el fra danske vindmøller, så du kan være sikker på at du bruger vedvarende energi.

Image

Du vil gerne have en billig elregning

Det blæser meget i Danmark så prisen på elektricitet fra vindmøller er lav.

Image

Du vil gerne gøre Danmark grønnere

Med flere solceller på danske hustage, vil vores fælles energiproduktion hurtigt blive mere bæredygtig.

 

Meld dig til Projekt Solstrøm
og skift elselskab på 2 minutter

Ja, det er faktisk nemmere end at skifte teleselskab.

Se prisen
 
 

Hvem bruger I som elleverandør?

Projekt Solstrøm er ikke et elselskab i sig selv, men et værktøj til at gøre solceller billigere.Som elleverandør bruger vi Vindstød, der er kendt for at levere billig el fra danske vindmøller og har nogle af elbranchens mest tilfredse kunder

Vindstød leverer vedvarende elektricitet til dig og vi deler profitten 50/50. De bruger deres del til at vedligeholde og udvikle deres systemer og etablere nye vindmølleparker i Danmark og omegn, og Projekt Solstrøm bruger den anden halvdel af pengene til en tilskudspulje til solpaneler. Der er altså ingen penge i det for GreenSpeak.

Så når du deltager i Projekt Solstrøm, får du både energi fra vedvarende kilder og hjælper med at fremtidsikre vores energiproduktion.

Image
 

Jeg er klar til at få solceller på taget.
Hvordan får jeg tilskud?

 

Den første tilskudspulje bliver frivgivet, når vi rammer 1000 kunder. Den dag vil du som medlem i Projekt Solstrøm kunne spare op til 25% når du køber solpaneler til dit hustag.

 
 

Hvorfor give tilskud til solceller?

 
Image
Danskerne vil gerne - men det er dyrt
Solceller er en stor investering for de fleste husstande. Med Projekt Solstrøm kan vi sammen give dem den hjælpende hånd de mangler.
Image

Bedre brug af tomt areal

Danmarks hustage er tomt areal, perfekt til solpaneler. Og så kan vi lade skov være skov og mark være mark.

Image

Decentralisering

Hvis vi fordeler energiproduktionen ud på mange husstande, kan almindelige danskere tage ansvar for deres egen energiproduktion.

 

Tag det næste skridt
og skift elselskab i dag

Sammen kan vi gøre Danmark bæredygtig.

Se prisen
 
 

FAQ