De fire medlemmer af teleselskabet GreenSpeak står og poserer sammen mens de smiler til kameraet.
 

Danmarks velgørende teleselskab

I GreenSpeak er vi en lille flok bæredygtighedsentusiaster, der driver teleselskabet. Vi kommer fra vidt forskellige baggrunde, men har fundet sammen om en fælles vision: Vi vil hjælpe med at gøre Danmark og verden mere bæredygtig, og samtidig vise, at man kan drive en succesfuld virksomhed, hvor kernen handler om at tage ansvar for den verden, vi lever i. Hvis man kan gøre det med et teleselskab, kan man også gøre det med alt muligt andet - og man kan gøre det med et teleselskab. Det gør vi, og vi er derfor stolte over at kunne kalde os for hele Danmarks velgørende teleselskab.

Mere end et teleselskab

GreenSpeak handler om meget mere end telefoni og teleselskab. Det er drømmen om en mere bæredygtig verden, der driver os. Derfor kigger vi hele tiden på muligheder for at udvide til andre brancher. Teleselskabet er nemlig kun første skridt i at have fokus på den grønne omstilling og en verden i bedre balance.

Seneste skud på stammen er vores bæredygtige markedsplads, GreenTown. Her samler vi et bredt udvalg af de mest bæredygtige produkter i Danmark og gør det nemt at finde de alternativer, der er bedst for planeten. Vi har i denne sammenhæng størst fokus på den grønne bæredygtighed. Det vil sige, at for hver 100 kr der bliver brugt på webshoppen, planter vi et træ i tredjeverdenslande.

Vi har også tidligere arrangeret en bæredygtig messe og marked ved navn Grøn KBH. Her samlede vi en række bæredygtige virksomheder under ét tag for en weekend.

Derudover har vi lavet 50 afsnit af en podcast om bæredygtighed med relevante gæster, vi kaldte Grøn Snak.

Alt sammen med formålet om at inspirere til en mere bæredygtig verden.

 

 

Image

Anders Bøgeløv Jensen

Medejer & kundeserviceansvarlig

 "Jeg har 20 års erfaring med kundeservice, men jeg har altid været frustreret over, at det var virksomheden og ikke kunderne, der kom i første række. Sådan er det ikke i GreenSpeak. Jeg er her nemlig ikke for at tjene penge til nogle rige aktionærer. Jeg er drevet af, at jeg ved, vi kan gøre det bedre, for os selv og for fremtidige generationer."

 
Image
 

Mads Tofthøj Rasmussen

Medejer & Adm. direktør

"Jeg har arbejdet i mange forskellige brancher gennem årene. Alt fra byggepladser til videoproduktionselskaber. Arbejde der tit var både personligt og kreativt udfordrende, men som jeg ikke følte gjorde en positiv forskel i verden. Efter vi startede teleselskabet GreenSpeak, kan jeg endelig bruge min energi på noget, der giver mening i det større billede."

Image

Mark Rasmussen

Medejer & kommunikationsdirektør

"Efter at have arbejdet for en hel del virksomheder, der kun tænker i bundlinier, excel-ark og aktieudbytte, er det mega fedt, at jeg endelig har fundet et sted, hvor jeg kan gøre en forskel i verden. Jeg har i mange år drømt om at være med til at skubbe tingene i en lidt sjovere og lidt grønnere retning, og det kan jeg virkelig gøre med GreenSpeak."

 
 

Lea Dalgaard Olsen

Marketing manager

"Marketing og kommunikation er områder, jeg altid har brændt for. Men igennem årerne har jeg også måtte erfare, at det meget hurtigt kan komme til at dreje sig om salg for salgs skyld. Hos GreenSpeak handler det ikke om at tjene penge for at nå en bundlinje, men for at kunne bidrage til at gøre verden mere bæredygtig. Dét giver meget mere mening og motivation i min hverdag, da jeg i højere grad oplever, at det er noget der er værd at knokle for."

Image