De fire medlemmer af GreenSpeak (tre mænd og en kvinde) smiler til kameraet, mens teksten Om GreenSpeak, står hen over billedet.
 

Om os

Har du også altid undret dig over, hvem menneskene bag GreenSpeak er? Hvad er det, der driver os? Og hvorfor gør vi, som vi gør?
Lær lidt mere om os som personer, og find ud af hvad der motiverer os til at drive et teleselskab, hvor hele overskuddet bliver givet til velgørenhed. Vi har alle en lidt forskellig indgangsvinkel til det, da vi kommer med fem forskellige tilgange til verden.

 
 

Vision & Mission

Det skal være nemt at gøre det rigtige. Det er den bedste måde at få alle de mennesker med på vognen, der gerne vil gøre en forskel, og være en del af den positive forandring, verden har brug for.
Det er det vi tror på, og derfor kæmper vi for netop at gøre det nemt at gøre en forskel i sin hverdag. Her går vi lidt mere i dybden med vores vision og mission. Her handler det ikke så meget om os, men mere måden som vi ser verden på.

 
 

Virksomhedsetik

GreenSpeak er en ny måde at tænke virksomhed og forretning på. Her er ansvarlighed og integritet i højsædet, og det er vigtigt for os at være 100% åbne og ærlige omkring alle aspekter af GreenSpeak.
Her kan du finde vores tidligere regnskaber, samt gennemsigtighed om, hvordan virksomheden er skruet sammen.

 
 

Andre tiltag

I årenes løb har vi lavet en del andre ting, der strækker sig langt udover kernen i GreenSpeak. Projekt Urskov; bredbånd, hvor overskuddet går til at plante skov. GreenTown; en webshop for bæredygtige produkter.  Grøn Snak; en podcast hvor vi diskuterer alle aspekter af bæredygtighed og fremtiden, med spændende og prominente mennesker.
Alt sammen med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og at tage ansvar for de mest skrøbelige elementer i Danmark og verden.