Image
To år i træk har GreenSpeak afholdt Stand-up for the Homeless, en aften med dansk stand-up comedy til støtte for Projekt Hjemløs. Begge gange har Butchers bar i København lagt lokaler til, og det har hjulpet til at skabe den intime bar-stemning, der er rigtig fed til sådan nogle arrangementer. Og hver gang har det været vildt sjovt. I alt har vi indsamlet ca. 15.000kr til Projekt Hjemløs over de to morsomme aftener.
Image
Image
Image
Første år var Tjelle Vejrup en super vært, og præsenterede Sebastian Dorset, Anders Stjernholm, Torben Chris, Mette Frobenius, Rasmus Olsen, Kim Andersen og Lars RS. Sidstnævnte er tidligere hjemløs, hvilket, samtidig med at være sjovt også bragte et dybere og mere realistisk aspekt til aftenen.
Image
Image
Image
Til promovering af det først Stand-up event lavede vi videoer med nogle af komikerne.
I 2017 havde Sebastian Dorset afløst Tjelle Vejrup som vært, og det blev det bestemt ikke mindre sjovt af. Sebastian gav scenen videre til Michael Schøt, Anders Stjernholm, Alex Rusanov, Joachim Luis Schad og Nikolaj Kofod, der alle gav den fuld gas og var med til at give publikum en mindeværdig aften.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Projekt Hjemløs
Projekt Hjemløs tilbyder et væld af gratis ydelser til Københavns hjemløse. Først og fremmest mad og tøj, når de offentlige tilbud har lukket aftener og weekender, men også lægehjælp, gratis dyrlæger, frisører, psykolog-bistand og hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller uddannelse.