Image
Til Grøn KBH 2017 var der alt, hvad et grønt hjerte begærer og mere til. Vejret var lækkert og Remisen på Østerbro var det perfekte sted til sådan et arrangement. Der var fyldt med glade mennesker med hjertet på det rette sted, og der var i det hele taget en super stemning hele weekenden.
Som promovering af GrønKBH 2017 producerede GreenSpeak bl.a. tre videoer for at vise den diverse tankegang blandt årets deltagere.
Livstil
Sharepeeps havde en masse spændende ting med som eksempler på, hvad der bliver delt og byttet via deres populære app. Goodwings og GreenSpeak viste hvordan man kan støtte velgørenhed uden merpris, når man booker flyrejser og vælger sit teleselskab. Tandkunsten demonstrerede deres miljøcertificerede tandlæge-kundskaber, Flexowaste sorterede affaldet til perfektion, og Sofiebadet præsenterede miljøvenlig og bæredygtig spa- og kurophold. Den Plantebaserede Kost oplyste og gav gode råd om vegansk livsstil og fødevarer, og Fællesskassen viste hvordan man kan drive en bank med god samvittighed og med fokus på bæredygtige idéer. Let’s Go havde en el-bil med, og fortalte om deres spændende koncept med delebiler til hele København, der bestilles og byttes via en app på telefonen.
Tøj og mode
Amov Apparel, Önling og Another View havde masser af flot og lækkert tøj i bæredygtige materialer og produceret med omtanke for mennesker og miljø. Uru Design bragte flotte, farverige sokker, hvor ingen af dem matcher, men har samme stil, så du aldrig behøver at smide nogle af dem ud, fordi du ikke kan finde makkeren. WayToRenew demonstrerede hvordan de omdanner dit gamle tøj til nye, lækre versioner, så dit gamle tøj får et helt nyt moderne look, og Better World Fashion laver gamle læderjakker om til helt nye, i præcis den form og med det look, du har lyst til.
Image
Image
Image
Mad & drikke
Green Burger kom med deres food truck og serverede veganske burgere; Mirabelle Bakery leverede bæredygtigt brød og kage, og Den Veganske Butik og Spidsroden bragte veganske fødevarer og smagsprøver for enhver smag. Tealure havde fairtrade, økologisk te med fra Himalaya, og Hornbeer og Det Hemmelige Likørselskab bragte hjemmebrygget, bæredygtig øl og likør. Og smagsprøver var der masser af. Beyond Coffee kom og demonstrerede hvordan man let kan gro spiselige svampe i sin kaffegrums derhjemme.
Image
Image
Image
Fremtidens teknologi
Akvaponisk Selskab havde en udstilling med aquaponics-systemer; lukkede, cirkulære systemer, hvor afføring fra akvariefisk forsyner tilhørende grøntsager og krydderurter med alt det næring, de skal bruge, hvor planterne så til gengæld renser vandet tilbage til fiskene. 3D Printhusets printere kørte på højtryk og demonstrerede hvor hurtig, effektiv og elegant teknologien allerede er, hvor en af fordelene er, at der aldrig er spild af materialer. Ingeniører Uden Grænser havde solcelle-opladere med, og viste hvordan de bruger teknologi til at forbedre forholdene for mennesker over hele verden. Aktiv Varme bragte udstyr og eksempler på både jordvarme og jordkøling, både til husstanden og til bæredygtig køling af øl i haven, og GreenHouse IT viste hvordan man kan styre sit drivhus elektronisk via en tilhørende app.
Image
Image
Image
Accessories og personlig pleje
LoveLou Jewellery havde masser af flotte, bæredygtige, fairtrade smykker med, og Studio Unbuilt og Herbal Salvation bragte bæredygtige parfumer og plejeprodukter i alle afskygninger. Lush Butik leverede alle former for gave-idéer i bæredygtige, fairtrade-versioner. Alt fra tøj, køkkenudstyr og personlig pleje til legetøj og accessories. BuyNature bragte bæredygtige, økologiske livsstilsprodukter og Time2See havde solbriller, ure og mobilcovers i bæredygtigt bambus. Og sidst men ikke mindst havde EcoEgo et væld af økologiske, miljøvenlige, fairtrade produkter med til hele familien og husstanden.
Image
Image
Image
Til hjemmet
Planteguld kom og viste hvordan de giver nyt liv til gamle potter og alverdens andre beholdere, der kan huse en plante eller to. Muld KBH bragte krydderurter efter en lignende opskrift, krydret med miljøvenlige vine. House of Dhurries havde medbragt et flot udvalg af bæredygtige tæpper i genbrugsmaterialer, og Den Grønne Pote havde alt hvad dit kæledyr har brug for, selvfølgelig i super kvalitet og med tanke på naturen. Skovalfen havde en kæmpe udstilling af spændende, bæredygtigt fairtrade legetøj i naturlige materialer, og My Stack viste deres fede møbler bygget af europa-paller. Nature By Hand udstillede deres flotte, bæredygtige og håndlavede kunsthåndværk; EcoKitch havde naturligt, bæredygtigt køkkenudstyr med i alle former, og Roque Artisans viste et flot udvalg af deres bæredygtige modetilbehør til hjemmet.
Image
Image
Image