#06 | Grøn Snak | Gæst: Michael Schøt

I dette afsnit af GreenSpeaks podcast Grøn Snak har vi Michael Schøt på besøg. Michael Schøt er en af de mest politiske komikere i Danmark. Han er aldrig bleg for at sige sin mening, og at stå op for nogle af dem, der ikke altid har det lige let. Uanset om det er herhjemme eller i udlandet. Det er tydeligt både i hans glimrende stand-up og i hans ugentlige program, Schøtministeriet. Her slår han gang på gang benene væk under politikere fra alle partier.

Michael Schøt, standup og velgørenhed

Dette afsnit adskiller sig lidt fra de andre, da stand up generelt ikke har noget med bæredygtighed eller velgørenhed at gøre. Michael har dog vist gentagne gange, at han er villig til at dele ud af sine talegaver, når det støtter et godt formål. Han har således været med i en række stand up shows, der har til formål at sætte fokus på og samle ind til diverse former for velgørende projekter.

Foruden de store, landskendte og tv-dækkede af slagsen, har han støttet op om vores eget “stand up for the homeless”. Det var et event, som vi afholdte to decembre i træk for nogle år siden. Her gik overskuddet til Projekt Hjemløs, der brugte pengene til at gøre vinteren og julen lidt bedre for Danmarks hjemløse. Vi fik samlet en okay pose penge ind i løbet af de to aftener. Mængden af arbejde, der skulle lægges i det, var dog ikke holdbart i længden. Vi vil hellere arbejde på at vækste GreenSpeak, da det på sigt vil kunne få endnu flere penge til velgørenhed.

Det kommer vi ind på i episoden

Vi snakker om stand-up, politik, nyhedsmedierne og alt det andet der er værd at være vred over i dagens Danmark. Vi kommer også omkring nogle af Michaels egne velgørenhedsprojekter. Og selvfølgelig nogle sjove anekdoter fra felten, når han har rejst rundt i verden med nødhjælpsorganisationer. Og som altid i Grøn Snak - meget, meget mere.

Du kan besøge Michael Schøt på hans hjemmeside, her.

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.