#52 | Grøn Snak | GreenTown

I dette afsnit af GreenSpeaks podcast Grøn Snak har vi besøg af Lise og Michael fra GreenTown - hele Danmarks bæredygtige online markedsplads.

GreenTown er en online markedsplads, der har fokus på at levere de højeste standarder inden for bæredygtighed. Her er derfor et stort udvalg af de mest bæredygtige produkter, der findes i Danmark, samlet ét sted. GreenTown er dansk, og det er derfor kun danske webshops, der kan have sine varer på hjemmesiden.

Danmarks bæredygtige, online markedsplads

Markedspladsen er 100% ejet af GreenSpeak, så der er ikke tale om en form for udførlig greenwashing fra store, multinationale selskaber, der prøver at promovere sig som “grønne”. Derfor bliver der heller ikke gået på kompromis med standarderne og kriterierne for at være med på den online markedsplads.

I GreenTown, ligesom i GreenSpeak, handler det ikke om, at tjene en masse penge. Det handler om at gøre tingene ordentligt, og om at give danskerne mulighed for at vælge bedre alternativer til de ting, de omgiver sig med i hverdagen. Og så handler det selvfølgelig om at give en masse videre. Derfor plantes der et træ i Madagaskar for hver 100 kroner, der bliver brugt på markedspladsen. På den måde er GreenTown en online markedsplads, hvor du som kunde får dobbelt op på bæredygtighed. Du finder de mest bæredygtige produkter i landet, og vi planter træer for overskuddet.

Det kommer vi ind på i episoden

I afsnittet kommer vi som altid vidt omkring i samtalen, der bl.a. handler om, hvad der gør en online markedsplads til Danmarks største, hvordan interessen har været - både fra forhandlere og brugere, hvilke tekniske og kommunikative udfordringer, der har været, og hvordan vi er i gang med at løse dem. Vi kommer også omkring kriterier for at være med: rød, grøn og blå bæredygtighed, målgrupper, GreenTown som en løbende process, og meget, meget mere.

Besøg greentown.dk

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.