#51 | Grøn Snak | GrønRejs

Dette afsnit af GreenSpeaks podcast Grøn Snak handler om togrejser. Det er meget mere bæredygtigt at rejse med tog end med fly. Derfor har vi taget en snak med Jacob og Lau fra GrønRejs. Det er et dansk rejsebureau, der sammensætter klimavenlige togrejser i hele Europa.

Flyrejser udgør en ret væsentlig klimabelastning, og det er vi som civilisation nødt til at finde holdbare løsninger på. Meget gerne uden at det går ud over vores muligheder for et godt og fyldestgørende liv.

Grønrejs - de bedste togrejser og -ferier

GrønRejs ønsker at gøre det nemt for alle at rejse mere bæredygtigt og udforske hele Europa med tog. De hjælper med udformningen af rejsen fra start til slut og sørger for, at du kommer de rigtige steder hen på de rigtige tidspunkter. De har specialiseret sig i at arrangere pakkerejser med tog i Europa og vil på den måde hjælpe danskerne ud på eventyrlige togrejser. De har sørget for det hele, så du som kunde blot skal nyde turen. I den forbindelse fokuserer de på de fordele, der er ved togrejser i stedet for bil- eller flyferier. Det er blandt andet, at du kan nyde udsigten hele vejen, at der er godt med plads, god komfort og at du rejser klimavenligt. Samtidig slipper du for besværet med selv at skulle sammensætte rejsen og købe billetter til de forskellige strækninger. Og så er der den ekstra bonus, at når du rejser med GrønRejs, er du omfattet af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det inkluderer også den meget høje forbrugerbeskyttelse, der følger med.

Det snakker vi om i episoden

Vi kommer som altid vidt omkring i samtalen. Vi kommer ind over en god togrejses udformning, fordele og ulemper ved togrejser, forventningsafstemning med kunderne, målgrupper, pakkeløsninger og individuelt tilrettede rejser. Vi snakker også om gode råd til rejsen, togrejser for familier og par, Elon Musks Hyperloop-tog, togenes kvalitet og priser i Danmark i forhold til resten af Europa og meget, meget mere.

Besøg Grønrejs.dk

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.