#50 | Grøn Snak | Året der gik i GreenSpeak 2019

Hvordan er det gået i GreenSpeak i 2019? Det kan du finde ud af nu, for i dette afsnit af vores podcast Grøn Snak har vi besøg af… GreenSpeak! Derfor har vi selvfølgelig inviteret Anders og Michael med til en snak om alt det, der er sket i GreenSpeak i 2019.

Det kommer vi ind på i afsnittet om GreenSpeak 2019

Her kommer vi omkring de bedste ting, der er sket i løbet af året. Decemberafstemning om 300.000 kroner, tankerne omkring vores bæredygtige messe og marked, Grøn KBH 2019 og det kommende Grøn KBH 2020. Vi kommer også omkring kundetallet og kundetilvæksten i GreenSpeak og de nye ændringer i donationsformen i virksomheden. Vi snakker også om introduktionen af Projekt Solstrøm og at bygge nye ting op. Vi kommer selvfølgelig også omkring introduktionen af Michael og GreenTown og de mange formål og fordele, der er ved det. Vi snakker kundeservice fra Bornholm, vores nye kontor hos think.dk, status på chatbot og ny “min konto”. Og selvfølgelig om at blive mødt af glade kunder og om at få og uddele ros dagen lang. Sådan er det selvfølgelig ikke kun i GreenSpeak 2019 - det har været normen lige siden, der begyndte at komme kunder i biksen.

Hvis du ikke kender os...

GreenSpeak er Danmarks velgørende teleselskab. Vi giver overskuddet til gode formål, og kunderne bestemmer fordelingen af pengene ved halvårlige afstemninger. Vi har en række velgørende organisationer med som støtteprojekter, og dem kan du stemme på, når du er kunde i GreenSpeak. To gange om året får du en sms med et link til en afstemning, hvor vi sammen skal fordele overskuddet for det seneste halve år. Alle stemmer tæller lige meget, og når afstemningen er slut, fordeler vi pengene procentvis i forhold til stemmerne. Det er da rasende smart.

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.