#35 | Grøn Snak | Rudy Madsen fra Bofællesskab.dk

I dette afsnit af GreenSpeaks podcast, Grøn Snak, har vi besøg af Rudy Madsen fra Bofællesskab.dk.

Bofællesskab

Bofællesskab.dk er en digital platform og mødested for alle bofællesskaber i Danmark. Her kan alle, der enten bor i, gerne vil bo i, eller blot har interesse for bofællesskaber mødes og netværke. Her kan der eksempelvis deles gode idéer, sælges eller udlejes boliger i fællesskaber. Foreningen bofællesskab.dk, der står bag hjemmesiden, er en dansk almennyttig forening, der har til formål at understøtte og fremme brugen af fællesskabsorienterede boformer i Danmark.

I den forbindelse støtter og hjælper foreningen nye initiativer i gang med at oprette bofællesskaber, igennem det de kalder opstartspakker, hvor man kan få viden og tips og tricks til, hvordan man starter op. På den måde ønsker de at gøre det nemmere og mere tilgængeligt for danskere at oprette og deltage i bofællesskaber.  Foreningen deltager også i forskellige begivenheder og udarbejder materiale, der udbreder kendskabet til bofællesskaber i Danmark.

Det kommer vi ind på i episoden

I podcasten kommer vi som altid vidt omkring i samtalen, der bl.a. handler om fordele ved bofællesskaber, både individuelt og samfundsmæssigt, udfordringer, modeller, vestlig kultur og som altid - meget, meget mere.

Besøg deres hjemmeside her.

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.