#28 | Grøn Snak | GreenSpeak 2018

GreenSpeak 2018. Hold da op et år. I dette special-afsnit af GreenSpeaks podcast, Grøn Snak, tager vi os en indbyrdes snak om året der gik i GreenSpeak 2018. Det gør vi sammen med den sidste tredjedel af GreenSpeak, Anders Bøgeløv Jensen. GreenSpeak er Danmarks velgørende teleselskab. Vi giver overskuddet til gode formål, og som kunde er du med til at bestemme fordelingen af pengene. Anders Bøgeløv Jensen er en af tre ejere, hvor Mads og Mark, der som regel laver Grøn Snak, er de to andre.

Generelle udfordringer i GreenSpeak

Der er en del udfordringer ved at drive en virksomhed i al almindelighed. Men når man som os i GreenSpeak har valgt at gøre en masse ting på en helt ny måde, end mere traditionelle virksomheder, så følger der også en række ekstra ting med. Nogle af dem er overordentligt positive! Men nogle af dem er også med til at sætte nogle naturlige begrænsninger, som vi løbende må navigere i.

Vi kender ikke til andre virksomheder, der har samme fokus og tilgang som os. Der er altså ikke en sti at følge, som hvis vi havde været mere almindelige i vores tilgang til tingene. Derfor må vi lave vores egen sti gennem vildnisset, med vores macheter værende vores gåpåmod, eventyrlyst og moralske kompas. Det går godt i al sin almindelighed, det er der ingen tvivl om. Og vi har det sjovt og godt med det, vi laver. Men vi kan altid blive bedre, og det er noget af det, vi reflekterer over her.

Det kommer vi ind på i episoden

Vi er 100% ærlige og lægger ikke fingre imellem, når vi kommer omkring de ting, vi har gjort for at øge kendskabet til os. Vi snakker om de ting, vi har gjort rigtigt og forkert, vores forhold til medierne, vores økonomi og kundetilvækst. Vi kommer også omkring vores Grøn KBH messe, vores podcast, vores forhold til sociale medier, og nogle af de ting, vi kommer til at fokusere på i 2019.

Du kan også lytte til hvordan 2019 endte med at gå, i vores podcast episode her: GreenSpeak 2019 - året der gik

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.