#25 | Grøn Snak | Helle Bruhn fra Børns Voksenvenner

I dette afsnit af Grøn Snak, er vi på besøg hos Børns Voksenvenner til en snak med områdeleder Helle Bruhn. Børns Voksenvenner er en landsdækkende frivillig-organisation, der hjælper sårbare børn med spinkle voksen-netværk ved at give dem en ekstra fortrolig voksen og rollemodel.

Børns Voksenvenner, deres arbejde og GreenSpeak.

Der er mange børn i Danmark, der vokser op uden gode, stabile rollemodeller, der kan støtte dem. Det er et problem, da det er noget som langt de fleste børn har brug for i deres rejse på vej mod voksenlivet. Om ikke andet, så i hvert fald godt af. Det er vigtigt, at børn har voksne i deres liv, der ikke svigter dem gang på gang. Som har tid og plads til at rumme dem og alt det, der følger med. Og det er det, Børns Voksenvenner arbejder for hver dag. De har et netværk af frivillige voksenvenner, som de kan matche op med de mest udsatte børn og unge.

I GreenSpeak synes vi, det er et fantastisk vigtigt stykke arbejde, de laver i Børns Voksenvenner. Og det vil vi rigtig gerne hjælpe dem med. Derfor er organisationen også blandt de støtteprojekter, man som kunde i GreenSpeak kan stemme på, når vi fordeler virksomhedens overskud blandt en række gode formål, to gange om året.

Det kommer vi ind på i episoden

I podcasten kommer vi som altid vidt omkring i samtalen. Vi snakker bl.a. om Børns Voksenvenners arbejde, det vigtige ved både kvindelige og mandlige rollemodeller, mænd og kvinders rolle i samfundet og i opdragelsen. Vi kommer også ind på pres på børnene, såvel som krav til og fra omgivelser og fra sociale medier. Vi snakker også om, hvad vi alle tre ville bruge vores tid på, hvis vi ikke skulle bekymre os om penge. Og som altid - meget, meget mere.

Besøg dem her.

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.