#15 | Grøn Snak | Tara Thorsen fra Anima

I dette afsnit af GreenSpeaks podcast Grøn Snak har vi besøg af kampagneleder i Anima, Tara Skadegaard Thorsen. Anima arbejder med dyrevelfærd. De arbejder aktivt ud fra filosofien, at dyr har grundlæggende rettigheder. Heriblandt retten til ikke at blive udsat for unødvendig smerte. De samarbejder både med virksomheder og privatpersoner, for at oplyse om og rykke ved vores holdning til dyr, og hvilken rolle de spiller i dagens verden.

Dyrevelfærd og Anima

Dyrevelfærd er vigtigt for rigtigt mange mennesker og det er derfor ikke underligt, at så mange frivillige hjælper og bakker op om Anima og deres arbejde. Der er i dag en stigende tendens til, at vi som samfund bliver mere og mere bevidste om dyrs vilkår. Uanset om det er i fangeskab med henblik på underholdning, eller i forbindelse med forskellige former for produktion. Anima er en af de organisationer, der netop er med til at belyse de forhold. Med den stigende bevidsthed kommer der naturligvis også mere fokus på, at dyrene skal behandles ordentligt og have værdige liv, uanset hvordan man ellers synes, de skal tjene diverse funktioner i samfundet.

Det synes vi er et vigtigt stykke arbejde, og det vil vi gerne støtte op om i GreenSpeak. Anima er derfor et af de støtteprojekter, GreenSpeaks kunder kan stemme på, når vi fordeler virksomhedens overskud blandt gode formål, to gange om året.

Det kommer vi ind på i episoden

I podcasten får vi os en snak om Animas arbejde, deres ry i Danmark og resten af verden. Deres udfordringer og potentielle gode løsninger. Vi snakker selvfølgelig også om dyrevelfærd i al almindelighed. Vi kommer også omkring alt fra deres samarbejde med virksomheder til oplysningskampagner og de bedste former for aktivisme. Som altid tager samtalen flere afstikkere, og handler i perioder om feminisme, mænds rettigheder og virksomheders rolle i samfundet. Og som altid i Grøn Snak - meget, meget mere.

Besøg anima.dk

Se seneste afsnit

Billedet viser de fem medlemmer af GreenSpeak, der sidder på en sofa med mikrofoner foran sig, og smiler til kameraet. Ude i siden er logoet for Grøn Snak, #54 og teksten "Året der fik i GreenSpeak".

Se alle afsnit

Mads og Mark, de to værter af Grøn Snak. Logoet for Grøn Snak er hen over.