Grøn Snak Podcast

Grøn Snak er GreenSpeaks løsningsorienterede podcast om bæredygtighed i alle afskygninger. Her inviterer vi relevante gæster til en spændende snak om interessante emner. Fælles for alle emnerne er, at de alle handler om forskellige former for bæredygtighed og innovative løsninger. Vi kommer vidt omkring, både overordnet set, men også i de forskellige episoder. Vi bestræber os på at hver episode tager lige omkring en time, selvom det nogle gange var svært at begrænse sig, med de mange spændende emner vi kommer omkring.

Podcasten er løsningsorienteret. Det vil sige, at du her altså ikke finder folk, der bare brokker sig over tingenes tilstand. Tilgengæld diskuterer vi forskellige bud og tilgange til, hvordan vi løser tidens udfordringer. Det hele er selvfølgelig i øjenhøjde, så alle kan være med.

Herunder kan du se hvert afsnit i videoversion, men du kan selvfølgelig også finde Grøn Snak i din foretrukne podcast app, hvis du hellere vil lytte til os , uden at se på skærmen.

 
Fem mennesker sidder i en sofa og vinker til kameraet. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #54 og titlen "Året der gik i GreenSpeak".
To mænd sidder i en sofa og har et par mikrofoner foran sig, imens de smiler til kameraet. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #53 og titlen "Pause".
To mænd sidder i en sofa og har et par mikrofoner foran sig, imens de smiler. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #52 og titlen "GreenTown".
To mænd sidder i en sofa og har et par mikrofoner foran sig, imens de smiler. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #51 og titlen "GrønRejs".
Fire mænd smiler og ser ud som om de er midt i en samtale. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #50 og titlen "Året der gik i GreenSpeak".
En mand snakker med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #49 og titlen "KFUM Spejderne".
En kvinde sidder i en sofa, med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #48 og titlen "Sustaina Wear".
En kvinde sidder i en sofa, med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #47 og titlen "Råhandel".
En kvinde og en mand sidder i en sofa, med et par mikrofoner foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #47 og titlen "Andelsgårde".
En mand sidder i en sofa med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #45 og titlen "Løs Market".
En kvinde sidder i en sofa med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #44 og titlen "Ingeniører uden Grænser".
En mand i en blå skjorte sidder med en mikrofon for an sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #43 og titlen "Depressionsforeningen".
En man i en blomstret skjorte sidder med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #42 og titlen "Klimakrisens Rødder".
En kvinde i en sommerfugle mønstret trøje sidder med en mikrofon foran sig. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #41 og titlen "Byhaver".
To kvinder småler til kameraet. På billedet er logoet for Grøn Snak podcast, #40 og titlen "Womena".
 På billedet sidder en mand i en brun skjorte, med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #39 og titlen "Formålsbaseret lederskab".
 På billedet sidder en mand i en sort tshirt, med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #38 og titlen "Makershirt".
På billedet sidder en kvinde i en stribet trøje, med en mikrofon foran sig.  Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #37 og titlen "Praktisk Økologi".
To mænd og en kvinde sidder i en sofagruppe og har en samtale. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #36 og titlen "Phie Ambo".
Tre mænd sidder i en sofagruppe og har en samtale. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #35 og titlen "Bofællesskab.dk".
En mand smiler let til noget udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #34 og titlen "Autonomous Mobility".
Image
Image
Image
En mand med et tørklæde og en mikrofon foran sig, smiler til noget udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #30 og titlen "Dansk Vegetarisk Forening".
Uffe Elbæk sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #29 og titlen "Alternativet".
Tre mænd sidder og snakker. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #28 og titlen "Året der fik i GreenSpeak".
En mand har en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #27 og titlen "Arkitekter uden Grænser".
To mænd sidder med en mikrofon foran sig og snakker til nogen udenfor kameraet.Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #26 og titlen "Julehjælpen".
En kvinde i en hvid skorte sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #25 og titlen "Børns Voksenvenner".
En kvinde og en mand sidder hver især med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #24 og titlen "Socialt Entreprenørskab".
En mand sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #23 og titlen "Plantetinget".
En mand sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #22 og titlen "Flexosort".
En kvinde i en orange top sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #21 og titlen "FN's Verdensmål".
To kvinder sidder med mikrofoner foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #20 og titlen "100% for børnene".
En kvinde sidder med en mikrofon foran sig og smiler stort. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #19 og titlen "Elisabeth Holt".
Mand står med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #18 og titlen "Ressourcebaseret Økonomi".
Kvinde sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #17 og titlen "Pantbørsen".
Skaldet mand sidder i grå tshirt med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #16 og titlen "think.dk".
En kvinde i en stribet trøje sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #15 og titlen "Anima".
Blond kvinde sidder og smiler til nogen udenfor kameraet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #14 og titlen "Læger uden Grænser".
En mand og en kvinde sidder med en mikrofon imellem sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #13 og titlen "Operation Dagsværk".
En mand i en rød skjorte sidder og smiler. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #12 og titlen "Plant Jammer".
En mand i lyseblå skjorte snakker ind i en mikrofon. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #11 og titlen "Institut for Fremtidsforskning".
En mand i en mørkeblå skjorte sidder og taler i en mikrofon. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #10 og titlen "Afrika Kontakt".
En mand i en sort trøje sidder og snakker til nogen udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #09 og titlen "Verdens Skove".
En kvinde sidder med en mikrofon foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #08 og titlen "Permakultur".
En man i blazer og skjorte sidder og taler til en udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #07 og titlen "Trampoline House".
Michael Schøtt sidder og taler til en udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #06 og titlen "Michael Schøtt".
To kvinder sidder og snakker til nogen udenfor billedet, imens de har mikrofoner foran sig. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #05 og titlen "Ecouture".
En mand i en sort trøje sidder og smiler skævt til nogen udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #04 og titlen "Gode Penge".
To kvinder sidder og smiler til nogen udenfor billedet. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #03 og titlen "Sustain Daily".
Mand i orange tshirt sidder og snakker til en mikrofon. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #02 og titlen "Chris Roliggaard".
Anders Jensen, medstifter af GreenSpeak, sidder med en mikrofon foran sig og snakker. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #01 og titlen "Anders Jensen".
Mads og Mark, to af ejerne af GreenSpeak sidder med headsets og kigger på hinanden og ser eftertænksomme ud. Hen over er logoet for Grøn Snak podcast, #0,5 og titlen "Mads og Mark".