Grøn KBH

Grøn KBH er Danmarks største bæredygtige messe og marked, som GreenSpeak har arrangeret årligt siden 2017. Her præsenterer vi et væld af grønne virksomheder og bæredygtige projekter, krydret med velsmagende økologi og fair trade varer.

 
 

Derfor skal du besøge Grøn KBH

Uanset om du Interesserer dig for bæredygtighed, vil inspireres til et lidt grønnere liv eller har lyst til at komme helt tæt på de mest spændende tendenser indenfor den grønne omstilling, så er der masser at opleve til Grøn KBH!
Her kan du se, føle, prøve og smage på nogle af de mest bæredygtige idéer, projekter og virksomheder i hele Danmark, samlet på et sted.

 
 
 
 

Hvad du kan opleve til Grøn KBH

Her kan du opleve et bredt udvalg af bæredygtige produkter, nye, grønne tanker og inspirerende idéer og koncepter. Her er inspiration til alle aldre og alle aspekter af livet. Alt sammen under samme tag.

 
 
 
 

Få en stand til Grøn KBH

Hvis din målgruppe er bevidste forbrugere, der elsker alle former for social og miljømæssig bæredygtighed, og som gerne vil tage et ansvar med de produkter, de køber, så er Grøn KBH lige noget for dig. Her kommer en masse gæster, der virkelig går op i at træffe de gode, grønne valg.