1
2
3
4

Bestilling af Fri tale + 60 GB (Europa/udland) til 149 kr./md.

Pakken kan bruges i udlandet
Man kan godt ringe til udlandet fra Danmark.
Se vores udlandspriser her
Ønsker du at få et nyt GreenSpeak nummer, så ring til 7179 7179 en hverdag mellem 9 og 16
Fri tale 60 GB EU

Fri tale
60 GB data
Tale i EU
6 GB data i EU
Fri sms/mms
4G netværk
VoLTE
Fri GreenSpeak til GreenSpeak
Oprettelse: 0,-
Ingen binding

149,-/md.

Vigtigt: Har du hemmelig adresse eller skal du oprette firmaaftale, skal du oprettes via kundeservice på telefon 7179 7179. Det er vigtigt at der altid er et aktivt betalingskort tilknyttet din pakke. Går din mobil konto i minus, bliver alle funktioner spærret indtil kontoen er i plus igen, dette gælder også selv om der er ubrugt data eller tale tilbage i din pakke Ved forbrug ud over det inkluderede i abonnementet, trækker vi betalingen fra din konto. Det gælder f.eks. mobilbilletter, sms-donationer, m.m. Du skal derfor være tilmeldt “Automatisk optankning”, så vi automatisk kan trække penge til din mobilkonto, som du kan bruge af. Bruger du mere data end pakkens indhold, sættes hastigheden ned til 64 Kbit/s, så du fortsat kan gå på nettet i Danmark uden merpris. Læs forbrugervilkårene her

Med et EU Roaming abonnement får du nu endnu større frihed, når du skal på ferie, på weekendtur eller bare et smut over grænsen. Du kan nemlig tage dit EU Roaming abonnement med dig til et andet land i EU eller Norden – uden at bekymre dig om ekstra udgifter for at ringe, sms’e, mms’e og bruge internet. Hvis du fx er i Sverige, kan du: Bruge din taletid til at ringe til danske, lokale og andre EU-numre Modtage opkald, SMS og MMS Sms’e frit til venner og familie eller sende mms’er*, hvis du skal sende et feriebillede. Det gælder både til danske, lokale og andre EU-numre Bruge de GB, du har til rådighed til EU-data ud af dine samlede GB. Du skal derfor ikke tænke på at finde WiFi, når du er afsted. Vi har selvfølgelig sørget for, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser. Hvis du får brugt dine GB til EU-data, afbryder vi derfor forbindelsen, så du selv kan vælge, om du vil surfe videre for 46 øre/MB. Dit abonnement bliver fornyet d. 1. i hver måned og så har du igen EU-data til rådighed. *MMS anvender mobildata.

EU Roaming abonnementerne gælder ikke opkald og beskeder til udenlandske numre, når du er i Danmark. Det vil sige, at når du er i Danmark og vil ringe, sms’e eller mms’e til eksempelvis et fransk nummer, så gælder vores udlandspriser. EU Roaming abonnementerne gælder ikke på skibe og færger. Du anvender skibets eller færgens satellitnetværk og det er meget dyrt at anvende. Se taksterne for skib/sattelit. Henover en fire måneders periode, må du roame i et andet EU eller nordisk land i maksimalt halvdelen af tiden med dit mobilabonnement. Hvis du overskrider tiden, kan vi forbrugstaksere dit forbrug. Du skal være opmærksom på, om din telefon kobler sig på et andet netværk i et land, der ikke er inkluderet i EU Roaming abonnementerne, når du rejser tæt på landegrænser på din ferie. Din telefon kan fx koble sig på et tyrkisk netværk, når du opholder dig på Cypern og det kan derfor blive meget dyrt for dig.

Du kan bruge dit EU Roaming abonnement i 44 lande:

Albanien
Andorra
Belgien
Bosnien-Hercegovina
Bulgarien
Cypern
England
Estland
Finland
Frankrig
Færøerne
Grækenland
Holland
Irland
Island
Italien
Kosovo
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Makedonien
Malta
Monaco
Montenegro
Nordirland
Norge
Polen
Portugal
Rumænien
Schweiz
Serbien
Skotland
Slovenien
Slovakiet
Spanien
Sverige
Tjekkiet
Tyskland
Wales
Ungarn
Østrig

EU Roaming gælder også disse øer og delstater:

Azorerne
Fransk Guyana
Gibraltar
Guadeloupe
Isle of Man
Guernsey
Jersey
Kanariske øer
Madeira
Martinique
Mayotte
Reunion
San Marino