1
2

Bestilling af Basis/Forbrugsafregnet

Minimumsforbrug 10 kr./md. - Automatisk optankning af 100 kr. per optankning.
* Skal du bruge mobildata, skal du IKKE vælge denne pakke!
Ønsker du at få et nyt GreenSpeak nummer, så ring til 7179 7179 en hverdag mellem 9 og 16
Ved børnesikring bliver der spærret for indholdstakseret SMS, SMS køb af fysiske varer samt for opkald til udenlandskenumre.

Basis

Forbrugsafregnet

Image

-

Mindstepris: 10,-

49 øre/påbegyndt min.
49 øre/mb
2G/3G netværk
8 øre/sms
1,-/mms
VoWIFI
Fri GreenSpeak til GreenSpeak
Minimumsforbrug/md: 10,-

0,- i oprettelse
Ingen skjulte gebyrer
Opsigelsesvarsel: løbende måned
 

Vigtigt

Abonnementerne er forudbetalte og det er derfor vigtigt at der altid er et aktivt betalingskort tilknyttet din pakke.

Vær opmærksom på!
Forventer du at bruge data på telefonen, skal du IKKE vælge denne pakke. Det bliver meget dyrt. Vælg i stedet en pakke med data inkluderet.

Generelt


Går din konto i minus, bliver alle funktioner spærret indtil kontoen er i plus igen, dette gælder også selv om der er ubrugt data eller tale tilbage i din pakke.


Ved forbrug ud over det inkluderede i abonnementet, trækker vi betalingen fra din mobilkonto. Det gælder f.eks. mobilbilletter, sms-donationer, m.m.

Du skal derfor være tilmeldt “Automatisk optankning”, så vi automatisk kan tanke din mobilkonto op med 100,- ad gangen. Det resterende beløb vil blive stående på din mobilkonto til at dække fremtidigt forbrug.


Bruger du mere data end pakkens indhold, sættes hastigheden ned til 64 Kbit/s, så du fortsat kan gå på nettet i Danmark uden merpris.


Læs abonnementsvilkårene her

Vær opmærksom på

DK abonnementerne virker kun i Danmark. Det vil sige, at når du er i Danmark og vil ringe, sms’e eller mms’e til udlandet, så gælder vores udlandspriser. Dette forudsat at du har åbnet op for at nummeret kan ringe til udenlandske numre. Dette kan meldes til og fra ved at kontakte kundeservice på 7179 7179 eller på vip@greenspeak.dk


Skal du bruge din telefon i udlandet, skal du benytte en af EU-pakkerne. Du kan frit skifte mellem pakkerne på “Min konto” eller ved at kontakte kundeservice på 7179 7179